15.6 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ένα τμήμα έμεινε για να ενωθεί παραλιακά η Λάρισα με την Μαγνησία: «Κοντά στο να συνδεθούν δύο βουνά με τις παραλίες μας» λέει ο Γκουντάρας (βίντεο)

Date:

Την επόμενη χρονιά θα έχει ολοκληρωθεί σε όλη του την έκταση ο παραλιακός άξονας Κεραμίδι-Ρακοπόταμος, όπως επισήμανε σε σημερινές του δηλώσεις ο δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνης Γκουντάρας και το οποίο θα ενώσει τον νομό Λάρισας με αυτόν της Μαγνησία.

«Ο δρόμος προς το Κεραμίδι που ήταν ένα αίτημα πολλών ετών λύνει πάρα πολλά προβλήματα κυρίως τα ζητήματα στην επικοινωνία των κοινοτήτων Κεραμιδίου με Σκλήθρο και τον υπόλοιπο Δήμο Αγιάς. Βρίσκεται στην τελική του φάση, είμαστε περίπου τέσσερα χιλιόμετρα έξω από το Κεραμίδι, καθώς το υπόλοιπο τμήμα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Έχουν γίνει τα προστατευτικά στηθαία και προχωρούμε με ικανοποιητικό ρυθμό. Μέσα στο 2025 θα παραδοθεί όλο το έργο. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο το οποίο ενώνει τη Μαγνησία με το νομό Λάρισας και δίνει μία νέα προοπτική».

Ωστόσο, ο κ. Γκουντάρας έκανε μια σημαντική επισήμανση εξηγώντας ότι: «ο δρόμος φτάνει στο Κεραμίδι και δεν συνδέεται με το υπόλοιπο οδικό κύκλωμα του Πηλίου. Όμως σε επόμενη μελέτη που κάνουμε, στόχος μας είναι το Κεραμίδι να συνδεθεί με την Ζαγορά. Επίσης γίνονται ενέργειες για να ολοκληρωθεί και το οδικό κύκλωμα του Κισσάβου, έτσι ώστε να δώσουμε στους πολίτες ένα ολοκληρωμένο οδικό δίκτυο που θα συνδέει δύο βουνά και τις παραλίες μας».

Δείτε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ