23.4 C
Volos
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Και εγένετο….VOLOS Handball Club

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέξας: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου – Δείτε βίντεο με την τεράστια φλόγα

Πανικός προκλήθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα)...

Θετική η  Hellenic Train για τα χειμερινά δρομολόγια του “Μουτζούρη”

  Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellenic...


Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε την επίσημη αλλαγή του ονόματος της ομάδας μας σε Volos Handball Club. Μετά από μακρόχρονη μελέτη και προσεκτική προετοιμασία αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτή την αλλαγή, που πιστεύουμε ότι αντανακλά καλύτερα τις αξίες, το όραμα και την αποστολή της ομάδας μας. To Volos Handball Club έρχεται να ενώσει το σύνολο των δυνάμεων όλων εκείνων των ανθρώπων που επιθυμούν να προσφέρουν στην ενδυνάμωση του αθλήματος της Χειροσφαίρισης στην περιοχή μας. Πρώην αθλητές από όποια ομάδα και αν αγωνίστηκαν, παράγοντες ή φίλοι που πρόσφεραν στο παρελθόν, νέοι άνθρωποι που θέλουν να ενταχθούν στην μεγάλη οικογένεια του handball, έχουν σήμερα την δυνατότητα να αυξήσουν με γεωμετρική πρόοδο την δυναμική του αθλήματος στην περιοχή μας.
Αλλάζουμε το όνομά μας από «Α.Γ.Ε Κένταυρος Αγριάς Βόλου 2008» σε Volos Handball Club επειδή θέλουμε να αναδείξουμε μια πιο σύγχρονη και δυναμική εικόνα, που θα αντιπροσωπεύει καλύτερα την εξέλιξή μας και τις φιλοδοξίες μας για το μέλλον. Τροποποιούμε το σήμα μας δίνοντας του την δυναμική της νέας εποχής . Τα δύο αστέρια ενώνουν δύο παλιούς «κόσμους». Μένουμε πιστοί στα χρώματα που έχει φορέσει και τιμήσει πλήθος αθλητών. Επιθυμούμε να εκπροσωπήσουμε το σύνολο της πόλης του Βόλου, αλλά και του Νομού Μαγνησίας, σε όλη την Ελλάδα.
Θα παραμείνουν ίδιες οι Αξίες μας και η δέσμευσή μας για προσφορά. Ενώ  με κάθε τρόπο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το άθλημα που αγαπάμε δίνοντας την δυνατότητα στους νέους της περιοχής να αθληθούν και να προοδεύσουν. Η ανάπτυξη της Ακαδημίας παιδιών ηλικίας 8-16 ετών αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην νέα μας προσπάθεια.
Η άνοδος του αντρικού τμήματος στην Α2 Εθνική Κατηγορία και η αλλαγή του ονόματος μας ανοίγουν νέες πόρτες και μας δίνουν τη δυνατότητα να απευθυνθούμε στο σύνολο των δημοτικών ενοτήτων της πόλης μας. Σκοπός μας είναι να επανδρώσουν την ομάδα μας αθλητές, χορηγοί και υποστηρικτές τόσο από την πόλη του Βόλου όσο και από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.
Το βολιώτικο handball είναι σε άνοδο και όριο του είναι μόνο ο ουρανός…

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ