22 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα Αρχή για τον Τόπο μας: «Ανάγκη να στηριχθούν και οι πολίτες του Προμμυρίου»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην ανάγκη συντήρησης των κοινόχρηστων χώρων, απ΄ άκρη σ’ άκρη του Δήμου Νοτίου Πηλίου, αναφέρονται με νέα τους ανακοίνωση ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Νέα Αρχή για τον Τόπο μας», δημοσιοποιώντας, παράλληλα, φωτογραφίες από την παιδική χαρά του Προμμυρίου, που σε μεγάλο βαθμό – όπως αναφέρεται- εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για τους χρήστες, κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, γενικότερα στην κοινότητα Προμμυρίου, μόνο ως ευχάριστη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση, καθώς αρκετά είναι τα δείγματα που καταδεικνύουν τα εξαιρετικά αργά αντανακλαστικά της παρούσας δημοτικής αρχής, σε ότι αφορά την αποκατάσταση των ζημιών από τις περσινές πλημμύρες, αλλά και την αντιμετώπιση ζητημάτων που σχετίζονται με την καθημερινότητα των δημοτών.

Πιο συγκεκριμένα:

«Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει, θεωρούμε μία από τις, πλέον σημαντικές δραστηριότητες, ίσως η πρωτεύουσα, της κάθε δημοτικής αρχής είναι η αντιμετώπιση των ζητημάτων που σχετίζονται με την καθημερινότητα.

Ζητήματα, τα οποία απαιτούν συνήθως, όπως στην περίπτωση των παιδικών χαρών, λίγο κόπο και πόρους, αλλά είναι ουσιαστικά για την ποιότητα της ζωής των κατοίκων, αλλά και επισκεπτών, του Νοτίου Πηλίου, στα οποία, αν κανείς προσπαθήσει να βαθμολογήσει τη δημοτική αρχή, μάλλον, ο βαθμός θα είναι αρκετά κάτω από τη βάση.

Καθόλου τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα αυξάνονται οι διαμαρτυρίες, που δημοσιοποιούνται στον τοπικό τύπο, των δημοτών, απ’ άκρη σ’ άκρη του Δήμου, που κάνουν λόγο για την ανάγκη αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης αυτών των θεμάτων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η κατάσταση που επικρατεί στις παιδικές χαρές και τους κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους σε όλες, σχεδόν, τις κοινότητες του Δήμου μας, οι οποίες, πέραν του γεγονότος ότι χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων για τον καθαρισμό και εξωραϊσμό τους, αποτελούν εστίες κινδύνου για τους χρήστες τους, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας από τις εικόνες που δημοσιοποιούμε από την παιδική χαρά στο Προμμύρι.

Και τα ερωτήματα προς τον Δήμαρχου Νοτίου Πηλίου αμείλικτα:

Τι σκοπεύει να κάνει για την αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινότητας; Αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να αποτελούν ζητήματα μικρής επικοινωνιακής αξίας, σε σύγκριση με κάποια άλλα ζητήματα, είναι όμως πολύ σημαντικά για τους κατοίκους της περιοχής και απαιτούν -όπως διαπιστώσαμε στην περίπτωση της παιδικής χαράς  των Καλών Νερών- λίγο χρόνο και μικρό κόστος.

Μπορεί να εγγυηθεί ότι η χρήση της παιδικής χαράς του Προμμυρίου είναι ασφαλής για τα παιδιά της περιοχής;

Ποια τα χρονοδιαγράμματα για την αποκατάσταση και των εξωραϊσμό των κοινόχρηστων χώρων στο Προμμύρι;»

 

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ