20.9 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Περιφερειακό Συμβούλιο: Αυτά είναι τα νέα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το φαγητό του λαού περνά σε… άλλη διάσταση και η ακρίβεια καταβροχθίζει τα εισοδήματα

Με τρόμο παρακολουθούν οι πολίτες την ακρίβεια να «βρυχάται»...

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η Ζωή Πατέτσου

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών η Ζωή Πατέτσου. Η...

Ποιότητα ζωής: Η βαθμολογία των Ελλήνων για τις δημόσιες συγκοινωνίες

Οι δημόσιες συγκοινωνίες έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική ικανοποίηση...

Στην έγκριση ορισμού τεσσάρων μελών, δύο τακτικών και δύο αναπληρωματικών, για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με τη μορφή Α.Ε. με την επωνυμία Οργανισμός Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας προχώρησε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας πρότεινε τέσσερις πολιτικούς μηχανικούς από τη Λάρισα. Τους κ.κ. Ευάγγελο Κόκκαλη και Χρήστο Αναστασόπουλο για τις θέσεις των τακτικών και τους κ.κ. Ιωάννη Βασβατέκη και Κωνσταντίνο Κουλιό για τη θέση των αναπληρωματικών. Όπως δήλωσε, πρόκειται για ανθρώπους από την αγορά, που δεν έχουν ανάμειξη με την πολιτική. Στόχος είναι «να μπορούν να έρχονται συνέχει στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να ενημερώνουν για το τι ακριβώς συμβαίνει με εμπειρία και γνώση».

«Λευκό» ψήφισαν οι παρατάξεις «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» και «Ενωμένοι Θεσσαλοί», ενώ η Λαϊκή Συσπείρωση καταψήφισε τη συγκεκριμένη επιλογή ατόμων, με τον επικεφαλής κ. Τάσο Τσιαπλέ να αναφέρει τα εξής:

«Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στην αντιλαϊκή στρατηγική Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυβέρνησης, με την οποία συμπλέετε ως Περιφερειακή Αρχή, ενάντια στην εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση του νερού, στην προώθηση των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων στην αγροτική παραγωγή. Θα αγωνιζόμαστε για να γίνει το νερό κοινωνικό αγαθό, για όλα τα αναγκαία έργα εξασφάλισης επάρκειας και ποιότητάς του, για τις αρδευτικές – υδροδοτικές ανάγκες του λαού, για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες και την αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλίας».

Το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία. Να σημειωθεί πως στη συνεδρίαση προέδρευσε ο κ. Βασίλης Πινακάς, καθώς η πρόεδρος κα Χρύσα Τσαγανού απουσίαζε λόγω νόσησης από κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ