23.4 C
Volos
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

H ομιλία του πρόεδρου N.Tσεκουρα στην media day του ερασιτέχνη Oλυμπιακού Bόλου

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέξας: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου – Δείτε βίντεο με την τεράστια φλόγα

Πανικός προκλήθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα)...

Θετική η  Hellenic Train για τα χειμερινά δρομολόγια του “Μουτζούρη”

  Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellenic...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2024-2025

 

Εκ μέρους όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου θέλω να σας ευχαριστήσω για την σημερινή σας παρουσία.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου στους αθλητές τις αθλήτριες και τους γονείς τους για την είσοδο τους στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα και τους ευχόμαστε υγεία και καλή σταδιοδρομία.

Να εκφράσω και τα συγχαρητήρια μας στους αθλητές στις αθλήτριες στους προπονητές και στους γονείς τους για τις επιτυχίες τους στους πρόσφατους Πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης και τεχνικής κολύμβησης. 

Σήμερα θα παρουσιάσουμε τους εκπροσώπους της Διοίκησης τους προπονητές και τους συνεργάτες τους των τμημάτων μπάσκετ αντρών και γυναικών και του γυναικείου τμήματος Βόλεϊ.

Θα παρουσιάσουμε επίσης τα εισιτήρια διαρκείας που σκοπό έχουν αποκλειστικά  την ενίσχυση των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Μετα το τέλος της παρουσίασης είμαστε στην διάθεση σας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Θα ξεκινήσω με τα εισιτήρια διαρκείας για την ενίσχυση των αγωνιστικών τμημάτων Μπάσκετ Αντρών και Γυναικών και Βόλεϊ Γυναικών, για τα εισιτήρια του ποδοσφαιρικού τμήματος,  την ευθύνη της οργάνωσης και λειτουργίας την έχει ο κος Παπαδόπουλος και επιλέγει ο ίδιος τον χρόνο, τον τρόπο προβολής και διάθεσης των διαρκείας και το κόστος που θα έχουν.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ως διοίκηση δεν θα βοηθήσουμε, θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση μας να στηρίξουμε και αυτό το τμήμα που είναι βασικό κομμάτι του Ερασιτέχνη.

Η διοίκηση μας έχει αποδείξει ότι πιστεύει και δουλεύει σκληρά για έναν Ολυμπιακό Βόλου Ενιαίο σύγχρονο και μεγάλο.

Επιλέξαμε να περάσουμε μέσω των εισιτηρίων διαρκείας το μήνυμα της συμμετοχής των μελών και φίλων του Ολυμπιακού Βόλου στην προσπάθεια μας αυτή και το μήνυμα της ενότητας γιατί πιστεύουμε ότι μόνο όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να γράφουμε την ιστορία αυτού του μεγάλου Συλλόγου.

Πιστεύουμε ότι η δύναμη ενός Συλλόγου που θέλει να λέγεται μεγάλος είναι τα μέλη του και ο λαός του και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλος Σύλλογος  γιατί έχει μέλη και λαό που τον αγαπά και τον στηρίζει.

Τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2024-2025 είναι ενιαία για όλους τους αγώνες πρωταθλήματος για το τμήμα μπάσκετ Αντρών που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, για το τμήμα μπάσκετ Γυναικών  που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας και για το τμήμα βόλεϊ Γυναικών που συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Β Εθνικής κατηγορίας της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Είναι χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες και σε πολύ προσιτές τιμές, ώστε να τα προμηθευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι και φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου.

Πρώτη κατηγορία είναι τα GOLD που τιμώνται 50 ευρώ

Δεύτερη κατηγορία είναι τα SILVER που τιμώνται 30 ευρώ και

Τρίτη κατηγορία είναι τα RED που τιμώνται 20 ευρώ και είναι αποκλειστικά για τις γυναίκες και τους οργανωμένους φιλάθλους.

Συνεχίζω με την παρουσίαση των εκπροσώπων της Διοίκησης των προπονητών και των συνεργατών τους.

 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ.

ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αντιπρόεδρος του ΔΣ σε συνεργασία με τον ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΡΙΤΖΗ

  • ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΟΣΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΔΕΡΒΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΙ

 ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ Γραμματέας του ΔΣ σε συνεργασία με τον ΓΕΝΙΚΟ ΕΦΟΡΟ του ΔΣ  ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΛΩΝΑ.

  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΞΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ

   ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑ ΕΛΕΝΑ

 

Οι στόχοι ενός συλλόγου του μεγέθους του Ολυμπιακού Βόλου είναι υψηλοί και  μετα την ολοκλήρωση των ροστερ θα πούμε περισσότερα.

Άλλωστε για ένα ερασιτεχνικό σωματείο δεν πρέπει ο πρωταθλητισμός να είναι αυτοσκοπός, με την  μεθοδική δουλειά που γίνεται στις υποδομές στους νέους, στις νεανιδες και στις κορασίδες τόσο στο να βελτιώσουν το  αγωνιστικό τους επίπεδο όσο και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους με  τις αξίες της ζωής και την νοοτροπία νικητή που πρέπει να έχουν  οι αθλητές και οι αθλήτριες μας θα έχουμε πολύ σύντομα στις ομάδες μας γηγενείς αθλητές και αθλήτριες που θα διαπρέπουν στο πρωτάθλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω και όλους εσάς τους αθλητικογράφους για την βοήθεια και την προβολή όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Θεωρούμε ότι είστε βασικό κομμάτι της λειτουργίας ενός Συλλόγου στην εποχή της επικοινωνίας.

Σας θέλουμε συνεργάτες στο δύσκολο έργο μας.

Όλα τα μέλη της Διοίκησης και οι προπονητές είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν στο έργο σας.  

Με την ευκαιρία θέλω να απευθυνθώ και να καλέσω  όλα τα μέλη του Ερασιτέχνη τους φιλάθλους και φίλους του Ολυμπιακού Βόλου, να προμηθευτούνε ένα εισιτήριο διαρκείας να συμμετάσχουν στην προσπάθεια της διοίκησης να κρατήσει ζωντανό και δυνατό τον Σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι δικός μας ανήκει σε όλους μας.

Εσείς τα μέλη είστε το στήριγμα του Συλλόγου δείξτε με την παρουσία και την συμμετοχή σας  την αγάπη σας, σας έχουν ανάγκη οι προπονητές οι αθλητές και οι αθλήτριες μας .

Πιστέψτε το ότι όλοι μαζί μπορούμε.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κο Εμμανουήλ Πολυδουλη για την χορηγία του στα εισιτήρια διαρκείας και τον κο Μίλτο Μουστακαλή ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου PARK για την παραχώρηση της αίθουσας για την εκδήλωση μας.

Σας ευχαριστούμε.

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ