16 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Στον δρόμο οι Φαρσαλινοί αγρότες για τις αποζημιώσεις του «Daniel»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την διοργάνωση ενός συλλαλητηρίου με αγροτικά μηχανήματα στα Φάρσαλα την Πέμπτη αποφάσισαν χθες το βράδυ αγρότες στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων και εν αναμονή της συνάντησης που επίκειται με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αφορμή της σύσκεψης αποτέλεσε η πληρωμή της β’ δόσης των αποζημιώσεων του Daniel και οι ανισότητες που υπήρξαν μεταξύ αγροτών, όπου αρκετοί παραγωγοί δεν έλαβαν τα χρήματα που ανέμεναν ή και σε πολλές περιπτώσεις δεν πληρώθηκαν καθόλου.

Την σύσκεψη συντόνισαν τα μέλη της ΕΟΑΣΝΛ κ.κ. Σωκράτης Αλειφτήρας και Χρήστος Αδαμόπουλος και ακολούθησε συζήτηση με τους παριστάμενους αγρότες. Το αγροτικό συλλαλητήριο θα γίνει αύριο στις 11:00 το πρωί στα Φάρσαλα.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής:

«Η Ε.Ο.Α.Σ.Ν. Λάρισας και οι αγροτικοί σύλλογοι επαρχίας Φαρσάλων την Πέμπτη 1-8-2024 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια με αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο της πόλης των Φαρσάλων.
Καλούνται όλοι αγρότες,κτηνοτρόφοι,μελισσοκόμοι να συμμετέχουν και να απαιτήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την επίλυση των προβλημάτων επιβίωσης που αντομετωπίζουμε. Προσυγκέντρωση τρακτέρ στον κόμβο Ανωχωρίου στις 10:30».

Δείτε φωτογραφίες από τη σύσκεψη:

Πηγή: ifarsala.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ