23 C
Volos
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάρισα: Οι Γεωργιανοί κακοποιοί με τις δεκάδες διαρρήξεις στην πόλη και οι αστυνομικοί με το ποσοστό 100% στις εξιχνιάσεις

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

88η ΔΕΘ – OT FORUM – Κορκίδης: Mοίρασε λιγότερα σε περισσότερους ο πρωθυπουργός

«Η ομιλία Μητσοτάκη, πιστεύω πως εστίασε σε μια προσπάθεια...

Λάρισα: Δύο αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε τροχαίο (φωτό)

Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 11:00 μ.μ., στη...

Λαμία: Μπουρίνι έριξε δέντρα, «ποτάμια» οι δρόμοι – Σε λίγα λεπτά έπεσαν 15 τόνοι νερού ανά στρέμμα

Ισχυρή βροχόπτωση που συνοδεύτηκε από δυνατούς ανέμους, σάρωσε το...

Δύο ακόμη επικίνδυνοι κακοποιοί γεωργιανής καταγωγής, με δεκάδες διαρρήξεις το τελευταίο διάστημα στη Λάρισα συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη από την αστυνομία, στο κέντρο της πόλης, στην οδό Κουμουνδούρου και μάλιστα επ’ αυτοφώρω, όπως είχε καταγράψει το οnlarissa.gr.

Πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών της Λάρισας καθώς είναι εντυπωσιακό το ποσοστό 100% που υπάρχει στις εξιχνιάσεις στην περιοχή μας, όπως αναφέρεται σε συγχαρητήρια ανάρτηση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας.

Δείτε την ανάρτηση:

«Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, με αφορμή τη σύλληψη δύο αλλοδαπών Γεωργιανής καταγωγής, οι οποίοι ευθύνονται για δεκάδες διαρρήξεις το τελευταίο διάστημα στη πόλη μας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια, στους συναδέλφους του Γραφείου Κλοπών και Ληστειών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, οι οποίοι εργάζονται σε καθημερινή βάση άοκνα, με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, τόσο για την προστασία των πολιτών και της περιουσίας αυτών, όσο και για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στον τόπο μας.

Καθημερινός και αδιάκοπος ο αγώνας για την σύλληψη κακοποιών, με αποτέλεσμα να, υπάρχει ποσοστό 100% στις εξιχνιάσεις. Κατορθώνουν και αποδομούν εγκληματικές οργανώσεις και ομάδες που λυμαίνονται τη περιοχή μας, τερματίζοντας την παραβατική τους δραστηριότητα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι συνάδελφοι δήλωσαν για ακόμη μια φορά βροντερό παρών στη καθημερινή μάχη για την ασφάλεια των συμπολιτών μας, έστω και αν αυτή τη στιγμή λόγω αποσπάσεων, κατά κύριο λόγο σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα, σχεδόν όλες οι Υπηρεσίες λειτουργούν με λιγότερο από το 50% του προσωπικού, κάτι που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία τους!!!

Όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας συνεχίζουν το έργο τους διατηρώντας το Νομό μας από τους πλέον ασφαλής, με φιλότιμο και επαγγελματισμό και δυστυχώς αντιμετωπιζόμενοι ερασιτεχνικά από τη Πολιτεία!!!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ