23 C
Volos
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Σημαντικές επιτυχίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για το 1ο Πειραματικό ΓΕΛ Λάρισας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σημαντικές επιτυχίες και υψηλές επιδόσεις πέτυχαν και τη φετινή χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Λάρισας στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι τελειόφοιτοι του σχολείου, συνεχίζοντας τη θετική παράδοση των τελευταίων χρόνων, κατάφεραν να σημειώσουν υψηλές βαθμολογίες και να επιτύχουν –σε μεγάλο βαθμό- την εισαγωγή τους στις σχολές της πρώτης προτίμησής τους. Νομική, Σχολές Ψυχολογίας, Φυσικής, Βιολογίας, Πολυτεχνικές σχολές, Τμήματα Οικονομικών Επιστημών & Πληροφορικής αλλά και Παιδαγωγικά Τμήματα είναι μερικές από τις σχολές επιτυχίας των μαθητών /-τριών του σχολείου.

Μέσα από τη συστηματική προετοιμασία, την οργανωμένη μελέτη και με τη συνεχή στήριξη των καθηγητών/-τριών του σχολείου, τα παιδιά έδωσαν τον προσωπικό τους αγώνα στο εξαιρετικά απαιτητικό πεδίο των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Με τη βαθιά πίστη πως οι ευκαιρίες για επιτυχία και εκπλήρωση των προσωπικών στόχων δεν περιορίζονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις και με το μέλλον να ανοίγεται φωτεινό μπροστά σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, η Δ/νση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Λάρισας, συγχαίρουν θερμότατα όλους τους μαθητές που με τις επιδόσεις τους κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους, να αναμετρηθούν με την προσπάθειά τους, να αγωνιστούν για την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Καλές Σπουδές και πάντα επιτυχίες!!!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ