16 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Με επίδεσμο στο αυτί μπήκε στο συνέδριο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ έκανε χθες, με επίδεσμο στο αυτί, θριαμβευτική είσοδο στο συνέδριο της παράταξής του στο Μιλγουόκι, υπό εκκωφαντικές επευφημίες των παριστάμενων, που σηκώθηκαν όρθιοι.

Ο πρώην πρόεδρος, που σώθηκε το Σάββατο για μερικά χιλιοστά από την απόπειρα δολοφονίας του, ύψωσε τη γροθιά του προσερχόμενος στην αίθουσα όπου διεξάγεται το συνέδριο του κόμματος, επευφημούμενος από τους συνέδρους που τον ονόμασαν και τυπικά νωρίτερα υποψήφιο της παράταξης στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Αφού χαιρέτισε στελέχη του κόμματος κάθισε, χωρίς να εκφραστεί, υπό το βλέμμα ιδίως του Τζ. Ντ. Βανς, του γερουσιαστή του Οχάιο που επέλεξε για να γίνει αντιπρόεδρός του σε περίπτωση νίκης του.

Τι ανέφερε ένας γιατρός που τον εξέτασε

Ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου Ρόνι Τζάκσον δήλωσε ότι εκτίμησε ιατρικά το τραύμα του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο αυτί του μετά την απόπειρα δολοφονίας και έδεσε τον Τραμπ νωρίτερα σήμερα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast «The Benny Show» τη Δευτέρα, ο βουλευτής του Τέξας είπε ότι «εξέτασε» το αυτί του Τραμπ το πρωί της Δευτέρας και «δεν έπαθε διάσειση από τη σφαίρα» επειδή ήταν αρκετά μακριά από το κεφάλι του Τραμπ.

«Απλώς χτύπησε την κορυφή του αυτιού του καθώς πέρασε μέσα από αυτήν», είπε. «Αιμορραγούσε πάρα πολύ». Ο Τζάκσον δήλωσε ότι ο Τραμπ θα είναι «είναι εντάξει … θα κοκκοποιηθεί και θα επουλωθεί και δεν θα χρειαστεί να του γίνει τίποτα!», προσέθεσε.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ