25.6 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Άνω – κάτω η Νέα Δημοκρατία στη Λάρισα για τις εκλογές στο Εμπορικό Επιμελητήριο!

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τελικά υπάρχει κάποιος που να έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τις επικείμενες εκλογές στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Λάρισας; Σε αυτό το ερώτημα ουδείς μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν αργά το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.

Ήταν εκείνη η ημέρα που στην Αθήνα έλαβε χώρα μία συνάντηση του υποψηφίου για την προεδρία στο Επιμελητήριο κ. Κωνσταντίνου Γουργιώτη, με την γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Συρεγγέλα. Η υπόθεση αποκτά ενδιαφέρουσα και περίεργη συνάμα τροπή, όταν λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση αυτής της συνάντησης, εξεδόθη ένα δελτίο τύπου από έναν εκ των υπόλοιπων διεκδικητών της προεδρίας, τον κ. Δημήτρη Παπαλέξη στο οποίο αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος συναντήθηκε με την κ. Συρεγγέλα την ίδια ημέρα, αλλά και ότι το στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος του ανακοίνωσε «την θέση του κόμματος και την απόλυτη υποστήριξη στο πρόσωπο του κου Δημήτρη Παπαλέξη, ως ο έχων την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας…»!

Ο κ. Γουργιώτης και όσοι τον συνόδευαν στη συνάντηση με την κ. Συρεγγέλα έπεσαν από τα σύννεφα. Διότι ενώ είχαν κι εκείνοι ετοιμάσει ένα δελτίο τύπου για τη συνάντηση τους, ενημερώθηκαν περί ταύτης από ένα άλλο δελτίο τύπου! Στο οποίο μάλιστα διάβαζαν πως ο κ. Παπαλέξης συναντήθηκε με την γραμματέα και όχι οι ίδιοι!

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr ο κ. Γουργιώτης επικοινώνησε άμεσα με τη γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνοντάς την για τα τεκταινόμενα, για να εισπράξει την έντονη δυσφορία αλλά και την έκπληξή της!

Μία δυσφορία που εκ του αποτελέσματος φαίνεται να έφθασε μέχρι τον κ. Παπαλέξη, ο οποίος λίγο μετά αναγκάστηκε να προβεί σε «ορθή επανάληψη» του δελτίου τύπου, για να παραδεχθεί πως η συνάντηση αυτή δεν έγινε την Πέμπτη, αλλά σε «πρότερο» χρόνο! Το παράδοξο βέβαια είναι πως το δελτίο τύπου μίας παρελθούσας συνάντησης, περιελάμβανε και στοιχεία από τη συνάντηση του κ. Γουργιώτη με την κ. Συρεγγέλα που έγινε… ημέρες μετά!

Ακολούθησε μία ανακοίνωση από τον κ. Γουργιώτη όπου περιλαμβάνονταν και φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη συνάντηση, η οποία έκλεινε με την μεγαλοπρεπέστατη… ταβανόπροκα πως «ο κ. Γουργιώτης συμφώνησε με την κα Συρεγγέλα να παραμείνει ανοιχτός ειλικρινής δίαυλος επικοινωνίας με κοινό στόχο τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, πέρα και πάνω από στρεβλώσεις και αναληθή δημοσιεύματα».

Ενώ εξίσου ενδιαφέρουσα ήταν και η αναφορά πως «από την πλευρά της, η κα. Συρεγγέλα εστίασε στην ανάγκη να υπάρξουν ευρύτερες συναινέσεις στον χώρο ενόψει των εκλογών του Δεκεμβρίου, δεδομένου ότι η Νέα Δημοκρατία σε κεντρικό επίπεδο δε θα προχωρήσει σε κομματικές στηρίξεις»!

Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr τα όσα καταγράφηκαν στο δελτίο τύπου του κ. Παπαλέξη προκάλεσαν την έντονη δυσφορία της γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Συρεγγέλα, η οποία μάλιστα φέρεται να έστειλε σε αυστηρό ύφος σαφές μήνυμα… εγκράτειας προς τη Λάρισα.

ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα παραπάνω τα οποία προφανώς δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία ούτε στήριξη ανακοίνωσε, αλλά – τηρουμένων των συνθηκών – ούτε και πρόκειται να στηρίξει επίσημα κάποιον υποψήφιο για το Επιμελητήριο, προκάλεσαν από αμηχανία έως και… δυσφορία στην τοπική Νέα Δημοκρατία.

Ενδεικτικό ήταν το σχόλιο που έκανε στο onlarissa.gr ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας του κόμματος κ. Ηλίας Σουφλιάς, πως «αφού αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη την τοπική οργάνωση και να κάνουν επαφές στην Αθήνα, ας πράξουν ότι νομίζουν. Η νομαρχιακή είναι ουδέτερη…»

Καθώς απομένει άπλετος πολιτικά χρόνος μέχρι τις εκλογές του ερχόμενου Δεκεμβρίου, είναι προφανές πως η ιστορία θα έχει και άλλα επεισόδια…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ