22.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αργύρης Κοπάνας: Εκτός τόπου και χρόνου ο Γκουντέλιας –θέλει να πλένει τζάμπα και με πηγαίο νερό την αυλή του-

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Την εμφάνισή του έκανε ο Γκουντέλιας για να υπερασπιστεί το «δικαίωμά» του να πλένει τζάμπα την αυλή του εις υγείαν των κορόιδων δημοτών του Βόλου και της Ν. Ιωνίας. Η ασχετοσύνη του με την πραγματικότητα είναι γνωστή και παροιμιώδης. Δεν έχει αντιληφθεί ακόμη ότι ο Δήμος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής από τις θεομηνίες του Σεπτεμβρίου, δεν κατανοεί ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει ότι η παρατεταμένη ανομβρία και ξηρασία έχει φέρει πολλές περιοχές της χώρας στο φάσμα της λειψυδρίας. Παρόλα αυτά επιμένει να θέλει να πλένει την αυλή του τζάμπα και με πηγαία νερά που τα έχει απόλυτη ανάγκη το υδραγωγείο για την απρόσκοπτη υδροδότηση όλων των συνδημοτών μας.

Όσον αφορά την Άλλη Μεριά, η Άλλη Μεριά είχε ένα δεύτερο δίκτυο που τροφοδοτούνταν από δύο πηγές και 3 γεωτρήσεις που είχαν μη πόσιμο νερό. Οι γεωτρήσεις αυτές στέρεψαν, η 4η στην οποία η ΔΕΥΑΜΒ προχώρησε σε γενική ανακατασκευή κατά το 2022 καταστράφηκε, οι πηγές εξαφανίστηκαν. Συνέδεσαν το πολύτιμο νερό της πηγής Μάνα της Πορταριάς με το δεύτερο δίκτυο κι έτσι κατανάλωναν πηγαία νερά για τις «λοιπές ανάγκες». Και ποιες είναι οι «λοιπές ανάγκες»; Ο νοών νοείτω!

Όταν η ΔΕΥΑΜΒ προχώρησε σε αυτοματοποίηση του υδραγωγείου της Άλλης Μεριάς έγινε αντιληπτή η παράλογη χρήση και η σπατάλη του νερού της πηγής Μάνα και διακόπηκε. Αυτά όμως που να τα γνωρίζει ο κύριος Γκουντέλιας;

Η λειτουργία του δεύτερου δικτύου θα εξεταστεί, όταν ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις και τα έργα για την αποκατάσταση των καταστροφών από τις θεομηνίες στο πόσιμο νερό.

Αυτή την ώρα πρώτη προτεραιότητά μας είναι το νερό της ύδρευσης και κάνουμε ένα τιτάνιο αγώνα για να επανεντάξουμε στο υδραγωγείο πηγαία νερά που θα συμβάλλουν καθοριστικά τόσο στην επάρκεια όσο και στην ποιότητα του νερού της ύδρευσης.

Μέχρι τότε θα πρέπει να κατανοήσει ο κύριος Γκουντέλιας, ότι δεν είναι παιδί ανώτερου θεού, ώστε να υπερκαταναλώνει νερό και μάλιστα τζάμπα και για «λοιπές ανάγκες» πλην της ύδρευσης(!) σε βάρος των συνδημοτών του».

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ