22.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Συγκλονιστική ήταν η ερμηνεία της κορυφαίας Eλληνίδας ηθοποιού Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Παρουσιάστηκε στο Μπούρτζι το βράδυ της Τρίτης στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο

Συγκλονιστική ήταν η ερμηνεία της κορυφαίας Eλληνίδας ηθοποιού Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη, στον ρόλο της Μήδειας, ένα από τα πιο απαιτητικά και συγκλονιστικά έργα της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας.

Όσοι βρέθηκαν την Τρίτη στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο στο Μπούρτζι στην παράσταση της Μήδειας με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, έμειναν αφοσιωμένοι στην ερμηνεία της ηθοποίου διακρίνοντας την ένταση και την βαθιά συναισθηματική φόρτιση που η ηθοποιός φέρνει στον ρόλο. Είναι άλλωστε γνωστό πως οι ερμηνείες της στην ελληνική τραγωδία διακρίνονται από την ένταση και την αυθεντικότητα τους, και η ερμηνεία της ως Μήδεια δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ερμηνεία της Καραμπέτη ως Μήδεια αναδεικνύει την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα, από την πληγωμένη σύζυγο μέχρι τη γυναίκα που παίρνει τον νόμο στα χέρια της με τραγικές συνέπειες.

Το μονοπρακτικό «Μήδεια» με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι μια θεατρική παράσταση που εστιάζει στην ψυχολογική και συναισθηματική ένταση του χαρακτήρα.

Στο θέατρο εκτός του πολυπληθέστερου κοινού βρέθηκαν ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας, Αντιδήμαρχοι & Δημοτικοί Σύμβουλοι.


https://youtu.be/zvR3qJxsxNo

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ