23.4 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος: Συλλήψεις και επιβολή προστίμων στη Λάρισα και σε άλλες περιοχές λόγω θερμικών εργασιών

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΗΠΑ: Δεκάχρονη χάθηκε στο δάσος ενώ… υπνοβατούσε – Εντοπίστηκε από drone

Ένα 10χρονο κορίτσι εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στη...

Ο Δήμος Βόλου συμμετείχε με τουριστικό περίπτερο στην Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση

Ο Δήμος Βόλου, δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, συμμετείχε με...

Σε συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων προέβησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Π.Υ σε Λάρισα, Έβρο, Κοζάνη, Πιερία, Αττική και Κρήτη, λόγω διεξαγωγής εργασιών επικίνδυνων για την πρόκληση πυρκαγιάς στη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Συνελήφθη σήμερα 11 Ιουλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Διδυμοτείχου, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε ξηρά χόρτα σε πρανές οδού, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Πανόραμα, του Δήμου Διδυμοτείχου, στον Έβρο και ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Συνελήφθησαν σήμερα 11 Ιουλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πτολεμαΐδας, δύο (2) ημεδαποί, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Βλάστης, του Δήμου Εορδαίας, στην Κοζάνη και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406,25€.
Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406,25€, χθες 10 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λάρισας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε εκτέλεση θερμών εργασιών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην θέση περιφερειακή οδός Λάρισας – Τρικάλων, του Δήμου Λάρισας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.960€, χθες 10 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κατερίνης, σε ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Λαγόραχης, του Δήμου Κατερίνης, στην Πιερία.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.000€, χθες 10 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του 9ου Π.Σ. Αθηνών, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε εκτέλεση θερμών εργασιών εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Σταμάτα, του Δήμου Διονύσου, στην Αττική.
Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.625€, σήμερα 11 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Βρυσών, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Λιτσάρδα, του Δήμου Αποκορώνου, στα Χανιά.
Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.475€, σήμερα 11 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης, σε ημεδαπό, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση 7ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης Μάκρης, στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, στον Έβρο.

Πηγή: fireservice.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ