16 C
Volos
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή στον ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμηρός ο Κασσελάκης – Τι καταγράφει ο φακός του in

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θέση μάχης παίρνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στην Κεντρική Επιτροπή, στην οποία όπως όλα δείχνουν θα δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις για το κόμμα.

Πρωτοκλασάτα στελέχη ετοιμάζονται να καταθέσουν τις θέσεις και τις προτάσεις του, αλλά και τις αντιρρήσεις τους για επιλογές και στρατηγικές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, που βρίσκεται στο βήμα, η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και το εάν το κλίμα στη συνεδρίαση θα είναι συγκρουσιακό ή ενωτικό.

Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ είναι γνωστό ότι έχουν μαζευτεί πολλά, καθώς λόγω εκλογών αρκετοί επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους αλλά το τελευταίο διάστημα έχει μεγαλώσει η απόσταση μεταξύ των διαφόρων τάσεων και οι διαφωνίες με επιλογές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως σε ότι αφορά τη λειτουργία και τη βαρύτητα των επίσημων κομματικών οργάνων στην λήψη αποφάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό περίσσεψε το χιούμορ και συνοδεύτηκε με δηκτικά σχόλια η ενεργοποίηση από λάθος του συναγερμού για φωτιά στην αίθουσα που διεξάγεται η συνεδρίαση. Προμηνύει κάτι αναρωτήθηκαν αρκετοί.

Η διακοπή της κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου της Αυγής, οι αιχμές για τα οικονομικά του κόμματος με τον Στέφανο Κασσελάκη να αφήνει αιχμές για μαύρα ταμεία και η έντονη συζήτηση για τη δημιουργία φορέα του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου έχουν ρίξει λάδι στη φωτιά.

Οι αντιδράσεις ήταν οξείες πιέζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη για άμεσο ορισμό ημερομηνιών συνεδρίασης των κομματικών οργάνων.

Στιγμιότυπα και πηγαδάκια λίγο πριν την έναρξη

Ο Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της ΚΕ

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ