16 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας για τον Παγασητικό

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ



Σε ανακοίνωση σχετικά με τον Παγασητικό και τις ενέργειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προχώρησε το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής της Μαγνησίας:
“Ο Παγασητικός ήταν και είναι διαπιστευμένα καθαρός. Συγχαίρουμε τη Περιφέρεια Θεσσαλίας για τις συντονισμένες ενέργειές της ώστε να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, πόσο μάλλον σε μια περίοδο που καταγράφεται  οικονομική στενότητα σε όλους και ειδικά τους επαγγελματίες από τις πολιτικές της Κυβέρνησης.

Η μόνη δυσωδία έρχεται από τη πλατεία Δημαρχείου Βόλου γι’ αυτό και καταδικάζουμε απερίφραστα την αήθη λεκτική επίθεση εναντίον του Χρήστου Βενέτη – Προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και Δημοτικού Συμβούλου Βόλου. Ακόμα και σε διαφορετικές προσεγγίσεις ο πολιτικός πολιτισμός είναι παρονομαστής στη δημοκρατία μας. Αναμένουμε και από τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να πράξουν το αυτονόητο.

Αναφορικά δε με τον «τρολ» Δήμαρχο και τη «πρόθεση υποψηφιότητάς» του στη τόσο ξένη για τον ίδιο δημοκρατική διαδικασία εκλογής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, η δήλωση του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη σε κεντρικό τηλεοπτικό μέσο το περασμένο φθινόπωρο τα λέει όλα: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!”

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ