22.3 C
Volos
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας 2024: Έναρξη με τον «Σκαθαροζούμη 2» του Τιμ Μπάρτον

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λαρισαίοι μαθητές στην Ολυμπιάδα ρομποτικής της Τουρκίας

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι μια ισχυρή και ευέλικτη διδασκαλία...

Για την ποιότητα του νερού και του Παγασητικού διαβεβαίωσαν Περιφέρεια-ΕΟΔΥ

Σήμερα 04-07-2024, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, της...

Πληθαίνουν τα στοιχεία κατά του Αυγενάκη – Νέα βίντεο εξετάζουν οι Αρχές

Με τη μήνυση του υπαλλήλου της υπηρεσίας εδάφους του...

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Σκαθαροζούμης 2» του Τιμ Μπάρτον θα κάνει πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας που θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου 2024.

Από το 1988 που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία του Σκαθαροζούμη, ο Τιμ Μπάρτον δημιούργησε τη συνέχειά του με τον επίσημο τίτλο «Beetlejuice Beetlejuice». Με πρωταγωνιστή ξανά τον Μάικλ Κίτον ως Σκαθαροζούμη, και τη Γουινόνα Ράιντερ στο ρόλο της Λύντια. Το σίκουελ θα σημάνει την έναρξη του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας τον επόμενο μήνα.

Το καστ επίσης απαρτίζουν μεγάλα ονόματα του Hollywood όπως οι Monica Belucci, Willem Dafoe, Catherine O’Hara και η «μούσα» του Burton, Jenna Ortega.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Σημαίνει πάρα πολλά για εμένα να πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα αυτής της ταινίας στη Βενετία», είπε ο Tim Burton.

Το «Beetlejuice Beetlejuice» σηματοδοτεί «την αναμενόμενη επιστροφή ενός από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες του κινηματογράφου του Τιμ Μπάρτον», χαιρέτισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Mostra, ο Ιταλός Αλμπέρτο Μπαρμέρα, που διορίστηκε ξανά τον Μάιο για δύο χρόνια επικεφαλής του φεστιβάλ.

Στη πρώτη ταινία, που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου μακιγιάζ, δύο νεκροί νεόνυμφοι γίνονται φαντάσματα που στοιχειώνουν το παλιό τους σπίτι και καλούν έναν «βιοεξορκιστή», τον διάσημο Σκαθαροζούμη, για να τρομάξει τους νέους ενοίκους του σπιτιού.

Σε αυτή τη κωμωδία φαντασίας-τρόμου εκτόξευσε την καριέρα του Μάικλ Κίτον και αποκάλυψε το ταλέντο της Γουινόνα Ράιντερ, η οποία στη συνέχεια εμφανίστηκε σε μια άλλη μεγάλη επιτυχία του Τιμ Μπάρτον την ταινία το “Ψαλιδοχέρης” (1990).

Στο σίκουελ της ταινίας, ο Σκαθαροζούμης επιστρέφει κατά λάθος για να αναστατώσει τις ζωές των ενοίκων του σπιτιού απελευθερώνοντας το χάος .

Το φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας (28/8-7/9) αναμένεται να φιλοξενήσει σπουδαίες νέες ταινίες και αγαπημένους προσκεκλημένους όπως τους Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga (Joker 2), την Αντζελίνα Τζολί για το «Maria» σχετικά με τη ζωή της Μαρίας Κάλλας που έκανε γυρίσματα και στην Ηλεία.

Επίσης, τον Ντάνιελ Κρεγκ (Queer του Λούκα Γκουαντανίνο), τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ που συμπρωταγωνιστούν στο «Wolfs» του Τζον Γουατς και τους Τζουντ Λο, Ανα Ντε Αρμας, Σίντνεϊ Σουίνι, Βανέσα Κίρμπι και Ντάνιελ Μπριλ για το «Eden» του Ρον Χάουαρντ.

Πιθανολογείται ότι το παρόν θα δώσει και ο Τζόνι Ντεπ που σκηνοθετεί το «Modi» για τον ζωγράφο Αμεντέο Μοντιλιάνι και πρωταγωνιστές τους Ρικάρντο Σκαμάρτσιο και Αλ Πατσίνο.

Το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί στις 23 Ιουλίου.

Το Beetlejuice Beetlejuice θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ