31 C
Volos
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Ο Αλ.Μεϊκόπουλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Πανθεσσαλικό

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ




Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξάγεται στο Βόλο με τη συμμετοχή χιλίων και πλέον αθλητών από όλη την Ελλάδα, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ παρακολούθησε από τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου τις προσπάθειες των Ελλήνων και Ελληνίδων αθλητών και αθλητριών, αρκετοί εκ των οποίων έχουν εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις και έχουν πετύχει κορυφαίες διακρίσεις.

«Η γιορτή του ελληνικού στίβου λαμβάνει χώρα στην πόλη μας με αθλητές και αθλήτριες να κορυφώνουν την προσπάθειά τους για να πετύχουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις και να βρεθούν σε τροχιά πρόκρισης για τους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι η τελευταία διοργάνωση που θα μετρήσει στο ranking για το Παρίσι» ανέφερε ο Αλ.Μεϊκόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στους αγώνες, είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας αλλά και εκπροσώπους αθλητικών σωματείων του Βόλου. Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για την τρέχουσα κατάσταση, τα αναπτυξιακά και λειτουργικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της περιοχής και τους διαβεβαίωσε ότι – προσωπικά και θεσμικά – παραμένει στη διάθεσή τους για την ανάδειξη και την επίλυσή τους.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ