23.4 C
Volos
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με εκδρομές σε Αλόννησο, Ευρυτανία, Πιερία, Run Greece

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέξας: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου – Δείτε βίντεο με την τεράστια φλόγα

Πανικός προκλήθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα)...

Θετική η  Hellenic Train για τα χειμερινά δρομολόγια του “Μουτζούρη”

  Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellenic...

Αποτελεί παράδοση για τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου η συμμετοχή στο Alonissos Challenge. Ο αγώνας έγινε για 17η χρονιά, και για ισάριθμη φορά η παρουσία των δρομέων του συλλόγου στο νησί των Σποράδων στέφθηκε από επιτυχία. Ήταν άλλωστε ευκαιρία για μια όμορφη εκδρομή με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Με επίκεντρο και με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Πατητήρι στο λιμάνι της Αλόννησου, οι συμμετέχοντες έτρεξαν σε όλο το νησί και γνώρισαν τα απίθανα μέρη του.

Παράλληλα με τη συμμετοχή, συνεχίστηκε η παράδοση των αθλητών του ΣΔΥΒ να ανεβαίνουν στο βάθρο. Μεγάλος νικητής στην κατηγορία των ανδρών στα 20 χιλιόμετρα αναδείχθηκε ο Χρήστος Βαλιάντζας με χρόνο 1 ώρα 42:54. Την 9η θέση κατέλαβε ο Βασίλειος Κώστας με 1:55:52. 6η στις γυναίκες τερμάτισε η Κάλλη Σαράφη με 2:24:37, και 10η η Βούλα Μακεδόνα με 3:06:31.

Την 3η θέση στις γυναίκες στα 10 χιλιόμετρα κατέλαβε η Τόνια Τσιρογιάννη με 1:01:14. 8ος κατετάγη ο Αχιλλέας Καλαμάκης με 54:23, ενώ 34ος ήταν ο Γιάννης Βαλιάντζας με 1:10:30.

Τριήμερη απόδραση υπήρξε επίσης από τους δρομείς – μέλη του ΣΔΥ Βόλου σε μία από τις πιο κλασικές ορεινές διαδρομές της χώρας, για το 3ο Evrytania Trail Races.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να τρέξουν και να θαυμάσουν τα ελατοσκέπαστα μονοπάτια της Ευρυτανίας, να γνωρίσουν τη μαγεία της ορεινής φύσης, σε ένα από τα 3 καθαρότερα οικοσυστήματα της Ευρώπης, να δροσιστούν από τα κρυστάλλινα νερά του Κρικελλοπόταμου, και να απολαύσουν τη φιλοξενία των παραδοσιακών χωριών Άμπλιανη, Δομνίστα, Κρίκελλο, Σκοπιά και Στάβλοι, τα οποία ήταν οι σταθμοί ανεφοδιασμού των αγώνων.

Ο Γιώργος Ζήκος με εξαιρετική προσπάθεια τερμάτισε 30ος τον αγώνα των 60 χιλιομέτρων με υψομετρική 3.200μ, με χρόνο 12 ώρες 26:05. Στα 30 χιλιόμετρα (υψομετρική 1.500μ), τη 13η θέση με χρόνο 6:53:36 κατέλαβε η Λίνα Παπακυριαζή. Ο Γιώργος Παπαϊωάννου κατετάγη 63ος με 4:09:12 στα 20χλμ (υψομετρική 1.000μ). Αυτές οι διαδρομές έγιναν την Κυριακή, ενώ στα 12χλμ του Σαββάτου συμμετείχε η Λένα Ταμπούρη.

Δύο ακόμη αγώνες έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουνίου. Στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού Πιερίας πραγματοποιήθηκε για 8η φορά ο αγώνας δρόμου 10.000 μέτρων «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου». Στη 52η θέση τερμάτισε με χρόνο 54:27 ο Μάριος Μόναχος. Ακολούθησαν οι Συμεών Κοσμίδης 85ος με 57:15, Χαράλαμπος Μπάρδας 172ος με 1:06:53.

Ο Χρυσοβαλάντης Σκαρίμπας έτρεξε στο Run Greece 2024 – Πειραιάς, και τερμάτισε 75ος στα 5 χιλιόμετρα, με χρόνο 24:18.

Η συνέχεια για τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου

Το πρώτο μισό του έτους ολοκληρώνεται, και ακολουθούν άλλοι 6 μήνες γεμάτοι από προγραμματισμό και δράσεις. Η Κυριακή 30 Ιουνίου είναι η καταληκτική ημερομηνία στην οποία θα αποσταλούν στη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας οι περισσότερες από 200 συμμετοχές του ΣΔΥΒ για τον μεγάλο αγώνα της χώρας μας. Ως εκείνη την ημέρα ο σύλλογος θα δέχεται νέες εγγραφές από τα μέλη του. Κατόπιν δεν θα υπάρχει δυνατότητα νέας εγγραφής, αλλά θα τηρείται λίστα αναμονής για θέσεις που θα προκύψουν από ακυρώσεις.

Νέες εγγραφές για τον Μαραθώνιο Αθήνας ως τις 30 Ιουνίου θα γίνονται με επικοινωνία με το ΔΣ, επίσης στον Κώστα Παλάντζα, τηλ. 6993953012, και στο μέιλ [email protected], καθώς και στις συναντήσεις των μελών του ΣΔΥΒ στο στάδιο ΕΑΚ κάθε Δευτέρα από ώρα 18.00 ως 19.00, και στα γραφεία του ΣΔΥΒ στο Πανθεσσαλικό κάθε Πέμπτη από ώρα 17.00 ως 17.30.

Με τους ίδιους τρόπους ο ΣΔΥΒ κάνει εγγραφές για όλους τους προσεχείς αγώνες, καθώς και για τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Αναλυτικές πληροφορίες για τις εγγραφές για όλους τους αγώνες, δημοσιεύονται στο λινκ https://voloshalfmarathon.gr/sdyv. Επίσης ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 6ο Αγώνα Δρόμου Καλών Νερών που θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Οι δηλώσεις γίνονται στο λινκ bit.ly/kalanera24, ενώ προς διευκόλυνση όσων μένουν στον Βόλο, πραγματοποιούνται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160. Επίσης στο Νότιο Πήλιο, το Milina  Alatas Go, ένας ξεχωριστός αγώνας κολύμβησης θα γίνει στις 14 Ιουλίου και προσφέρεται σε κάθε κολυμβητή, αλλά και σε κάθε τριαθλητή που θα μπορεί να συμμετέχει στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τα multisports.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ