20.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

ΧΧΧΙV Αγώνας Βορείων Σποράδων

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Βόλου Ανοικτής Θαλάσσης και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο 34ος Ιστιοπλοϊκός αγώνας Βορείων Σποράδων, με έδρα και ορμητήριο την Αλόννησο.

Αξιοσημείωτη είναι η πολύτιμη συνεισφορά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ Δημήτρη Κουρετα και της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κα Άννα Μαρία Παπαδημητρίου στην διεξαγωγή του 34ου Αγώνα Βορείων Σποράδων.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 20 σκάφη από Ιστιοπλοϊκούς και Ναυτικούς Ομίλους της Ελλάδας έδωσαν το παρών στο Πατητήρι Αλοννήσου για την καθιερωμένη συνάντηση των κυβερνητών. Ο 34ος Αγώνας Βορείων Σποράδων ξεκίνησε το Σάββατο 22 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου με διαδρομή που περιλάμβανε το Πατητήρι, το στενό ανάμεσα στην Αλόννησο και την νήσο Περιστέρα, την Κυρα Παναγιά και την Στενή Βάλα.

 

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της τελετής λήξης και η απονομή των επάθλων από την Πρόεδρο του ΙΟΒΑΘ κα. Εριφύλη Βαρδάκη στους νικητές, στα πληρώματα και στις επιτροπές του ΧΧΧΙV Aγώνα Βορείων Σποράδες στο Πατητήρι Αλοννήσου.

 

Επιπλέον αναμνηστικά βραβεία με την επιμέλεια του Δήμου Αλοννήσου απονεμήθηκαν στους κυβερνήτες των σκαφών από τον Δήμαρχο Αλοννήσου κ. Παναγιώτη Αναγνώστου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο, την Εντεταλμένη Σύμβουλο Βορείων Σποράδων κ. Αμαλία Γραβάνη και τον Λιμενοσταθμάρχη Αλοννήσου κ. Σπύρο Δροσάκη.

 

Αναμνηστικά δώρα του Δήμου Αλοννήσου απονεμήθηκαν επίσης στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο, την Εντεταλμένη Σύμβουλο Βορείων Σποράδων κ. Αμαλία Γραβάνη οι οποίοι ήταν επίτιμοι καλεσμένοι, καθώς και στον Λιμενοσταθμάρχη Αλοννήσου κ. Σπύρο Δροσάκη για την αγαστή συνεργασία του στην ομαλή διεξαγωγή του 34ου Αγώνα Βορείων Σποράδων.

 

Στο τέλος, ο Δήμος Αλοννήσου προσέφερε κέρασμα με τοπικά προϊόντα και σανγκρία στους κυβερνήτες, πληρώματα, επιτροπές και προσκεκλημένους. Όλοι οι ιστιοπλόοι απόλαυσαν την απαράμιλλη ομορφιά και μοναδικότητα της Αλόννησου.

 

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ