16 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάκης Σκρίμπας: Στην πολιτική και κοινωνική μου πορεία, ποτέ δεν έχω εμπλακεί σε ίντριγκες, είτε πολιτικές είτε άλλου είδους

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Πόλεμος” ξέσπασε στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Μαγνησία μεταξύ του γραμματέα Νίκου Πολίτη και του Σάκη Σκρίμπα. Ο κ. Σκρίμπας ενημερώθηκε ότι ο κ. Πολίτης με δηλώσεις του στα ΜΜΕ φωτογράφησε τον ίδιο και άλλα στελέχη που συμπεριλαμβάνονται πλέον σε “μια μαύρη λίστα” και κατηγορούνται ότι δεν κινητοποιήθηκαν στις ευρωεκλογές, για να αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα στον Νομό.

 

Ο κ. Σκρίμπας αναφέρει:

 

Είναι αλήθεια ότι κανείς δεν γνωρίζει τα όριά του, αλλά ούτε και τα όρια των άλλων. Αυτά εξαρτώνται από τα γεγονότα, και ο τρόπος που τα αντιμετωπίζει κανείς αντανακλά την προσωπικότητά του.
📌Έχω υπηρετήσει στο ΠΑΣΟΚ για πολλά χρόνια και τα τελευταία είκοσι έχω συμμετάσχει στα όργανα του κόμματος, ενώ ήμουν επίσης υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος το 2006, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος το 2010 και υποψήφιος Βουλευτής το 2024.
📌Στην πολιτική και κοινωνική μου πορεία, ποτέ δεν έχω εμπλακεί σε ίντριγκες, είτε πολιτικές είτε άλλου είδους. Έχω πολλά να πω για πολλούς, αλλά δυστυχώς για αυτούς, δεν έχουν τίποτα να πουν για εμένα. Έτσι, ξαφνικά, καταφεύγουν σε ψέματα που συνορεύουν με τη συκοφαντία.
Παρακολούθησα με έκπληξη ένα μέρος της εκπομπής “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα” στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΡΤ (ευχαριστώ την κυρία Καλαμογιώργου για την άμεση αποστολή).
📌Έμαθα ότι ο γραμματέας του κόμματος διατηρεί μια μαύρη λίστα –  προσωπικά συμφωνώ μόνο στην περίπτωση της λίστας Σίντλερ – όπου καταγράφει και αξιολογεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Υποστήριξε ότι εάν μερικά από αυτά τα στελέχη ενεργοποιούνταν πλήρως, ίσως το ΠΑΣΟΚ να είχε καταλάβει τη δεύτερη θέση στο Νομό.
📌Έμαθα στη συνέχεια ότι ήμουν κι εγώ μεταξύ των στελεχών που δεν συμμετείχαν ενεργά στον προεκλογικό αγώνα. Ο γραμματέας δεν με κατονόμασε, αλλά ο δημοσιογράφος της εκπομπής, βασιζόμενος σε πηγές που φαίνεται να ήταν δηλητηριώδεις, ανακοίνωσε το γεγονός αυτό στον “αέρα” με μεγάλη ευκολία και χωρίς καμία διασταύρωση.
📌Δεν επιδιώκω να κατηγορήσω ή να κρίνω τις πράξεις των άλλων. Καταλαβαίνω και σέβομαι τις αδυναμίες τους.
📌Μερικοί δεν συνειδητοποίησαν ότι πλησίασαν πολύ κοντά στα προσωπικά μου όρια, τα οποία δεν είναι επικίνδυνα, αλλά μπορεί να φανούν τρομακτικά, καθώς είναι πολύ φωτεινά και μερικές φορές μπορούν να τυφλώσουν, όπως η αλήθεια.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ