23.4 C
Volos
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Naturefun & 4us Cosmetics:Τα νέα κραγιόν της Golden Rose είναι εδώ…

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα νέα κραγιόν της Golden Rose αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας και της ομορφιάς, συνδυάζοντας κομψότητα, ποιότητα και καινοτομία.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα χρωμάτων που καλύπτουν κάθε προτίμηση και ανάγκη, από φυσικές και διακριτικές αποχρώσεις έως τολμηρά και εντυπωσιακά χρώματα.

Με εμπλουτισμένες φόρμουλες που περιέχουν ενυδατικά συστατικά, τα νέα κραγιόν της Golden Rose προσφέρουν ενυδάτωση και άνεση στα χείλη, αποφεύγοντας το αίσθημα ξηρότητας.

Η εφαρμογή τους είναι εξαιρετικά εύκολη και ακριβής, χάρη στην κρεμώδη και απαλή υφή τους, ενώ η μεγάλη διάρκεια που προσφέρουν εξασφαλίζει ότι το χρώμα παραμένει αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η Golden Rose, με τη γνωστή δέσμευσή της στην ποιότητα και την καινοτομία, χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα συστατικά για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της είναι ασφαλή και φιλικά προς το δέρμα. Επιπλέον, η νέα αυτή σειρά είναι διαθέσιμη σε μοντέρνες και πρακτικές συσκευασίες, που καθιστούν την μεταφορά και την χρήση τους ακόμα πιο εύκολη.Ανεξάρτητα από το στυλ ή την περίσταση, τα νέα κραγιόν της Golden Rose αποτελούν την ιδανική επιλογή για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας και να προσθέσετε μια πινελιά φινέτσας και αυτοπεποίθησης στην εμφάνισή σας.

Ανακαλύψτε τα και χαρίστε στα χείλη σας την απόλυτη περιποίηση και ομορφιά που τους αξίζει.

Golden Rose Vitamin E Lipstick 

Αυτό είναι ένα τέλειο κραγιόν που σας παρέχει καλή κάλυψη για αρκετές ώρες. Περιέχει ενυδατικές ουσίες που κάνουν τα χείλη σας λεία και μαλακά. Δημιουργεί αστραφτερά χείλη μέσα από πλούσια γκάμα χρωμάτων.

LUMPED LIPS LIP PLUMPING GLOSS

Το λιπγκλος Plumped Lips Lip Plumping Gloss με υψηλή λάμψη και μη κολλώδη σύνθεση δημιουργεί άμεσα πλούσια & σαρκώδη χείλη.

Με πικάντικο Έλαιο Τζίντζερ & εκχύλισμα Κόκκινου Τσίλι (Πιπέρι Τσίλι), συστατικά που δημιουργούν μια απαλή αίσθηση μουδιάσματος στα χείλη.

Εφαρμόζεται εύκολα χάρη στο μοναδικό, μεγάλο απλικατέρ που διαθέτει.

Η σύνθεση του περιέχει Υαλουρονικό Οξύ και MaxiLips (Βιομιμητικά Πεπτίδια), συστατικά που βοηθούν στην αύξηση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου για πιο καθορισμένα, σαρκώδη και ενυδατωμένα χείλη.

Αυτός ο αποκλειστικός συνδυασμός συστατικών μαζί με το Έλαιο Αβοκάντο και τη Βιταμίνη Ε που περιέχει, μαλακώνουν, ενυδατώνουν και θρέφουν τα χείλη.

Διατίθεται σε 8 κρεμώδεις και γυαλιστερές αποχρώσεις.

Επέλεξε το κατάστημα Naturefun & 4us Cosmetics στο κέντρο του Βόλου,
Κουμουνδούρου 12 για να αγοράσεις ότι χρειάζεσαι για την καθημερινότητα
σου σε προσιτές τιμές!

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ