18 C
Volos
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Κασσελάκης: Είμαι υπερήφανος που καταφέραμε να καταρρίψουμε το αφήγημα του 41%

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται ο Στέφανος Κασσελάκης, στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος μετά τις ευρωεκλογές.

«Με τρία ευχαριστώ» ξεκίνησε την ομιλία του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως είπε, «το πρώτο είναι προς όλους εσάς, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Το δεύτερο είναι προς όλες και όλους τους υποψήφιούς μας για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν και θεωρώ ότι δικαιώθηκε. Όλοι οι υποψήφιοί μας είναι το μέλλον του κόμματός μας και κυρίως της χώρας μας», τόνισε και προσέθεσε πως «το τρίτο ευχαριστώ είναι προς τους πολίτες που μας εμπιστυεύθηκαν και εδραίωσαν τον ΣΥΡΙΖΑ στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Δεν πετάω από τη χαρά μου, γιατί αυτό που ταιριάζερι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πρωταγωνιστεί», υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης για τις επιδόσεις του κόμματος στις ευρωεκλογές. «Ωστόσο», σημείωσε, «η πυξίδα μας είναι να βελτιώσουμε την ζωή των πολιτών, γι’ αυτό και έχουμε θέσει ως στόχο να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο σημείο αυτό, έπεσε ένα ποτήρι με νερό και ορισμένοι βουλευτές φώναξαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «γούρι, γούρι», με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά χαριτολογώντας: «Τι εννοείτε γούρι; Λες και πήγε ο Ολυμπιακός στο Conference!».

«Είμαι πολύ υπερήφανος που καταφέραμε να καταρρίψουμε το αφήγημα του 41%», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλουμε ένα κόμμα φρέσκο, που μιλάει και σκέφτεται διαφορετικά», τόνισε στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος νωρίτερα έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, δεν πάει πουθενά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει πουθενά!».

Απάντηση σε όσα στελέχη ζητούν σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Αριστερά, έδωσε εκ νέου ο κ. Κασσελάκης, ξεκαθαρίζοντας: «Δεν πιστέρυω στις συμφωνίες κορυφής, πιστεύω βαθιά στις συμφωνίες που προέρχονται από τη βάση».

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ