23.4 C
Volos
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Δήλωση του επανεκλεγέντος προέδρου του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κ. Νικολάου Τσεκούρα

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου για την μαζική παρουσία τους στις εκλογές.

Δείξανε την αγάπη τους για τον Σύλλογο, απέδειξαν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει βαθιές ρίζες στην πόλη μας και τίμησαν όλους τους υποψήφιους.
Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.
Υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπάνε τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι αποφασισμένοι όλοι μαζί να συνεργαστούν ώστε να κάνουν το ανθρωπίνως δυνατόν για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.
Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση.
Αμέσως μετά την συγκρότηση σε σώμα την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 ξεκινάμε τον προγραμματισμό και την οργάνωση όλων των τμημάτων.
Με πρώτο στόχο να βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας την προσπάθεια του κυρίου Παπαδόπουλου να αγωνιστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα στο ΕΑΚ.
Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε και σε ότι άλλο μας ζητηθεί.
Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να αποφεύγουν είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είτε μέσω ραδιοφωνικών αθλητικών εκπομπών να δημιουργούν εσωστρέφεια και στείρα αντιπαράθεση, μόνο κακό κάνουν.
Δεν μας χωρίζει τίποτα αντίθετα  μας ενώνει η αγάπη μας για τον Ολυμπιακό  Βόλου και πρέπει με σεβασμό στην ιστορία και στις αρχές που πρεσβεύει ο Σύλλογος με σοβαρότητα και ταπεινότητα Διοίκηση αθλητές προπονητές και φίλαθλοι να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό και την πρόοδο του Συλλόγου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ