23.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Νικόλας Ντουρτουρέκας: Αντίστροφη μέτρηση στο θρίλερ του φοιτητή – Το πρόσωπο που ζητά ο πατέρας του να καταθέσει

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι θα κάνει το παιδί μου στους Προσκόπους;

Στους Προσκόπους τα παιδιά και οι νέοι κάνουν νέους...

Ο πατέρας του άτυχου Νικόλα Ντουρτουρέκα, που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του σπιτιού του στα Σπάτα, στις 14 Ιουλίου του 2022, μιλά στο «Φως στο Τούνελ» για την μήνυση κατ’ αγνώστων δραστών, που έχει καταθέσει από τις 17 Μαΐου, προκειμένου να φωτιστεί το σκοτάδι που καλύπτει το θάνατο του παιδιού του.

«Ζητάω να κληθούν και να καταθέσουν η μητέρα, η γιαγιά και η θεία, που όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή σας, είδαν και μίλησαν με το Νικόλα εκείνο το πρωί. Επίσης θεωρώ πολύ χρήσιμη τη βοήθεια αυτού του ανθρώπου, του συντρόφου της μητέρας, της κυρίας Βάζου, που εκείνο τον καιρό φιλοξενείτο στο σπίτι της. Να μας καταθέσει αν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή του. Κάτι μπορεί να είδε, να άκουσε, αν γνώριζε κάτι. Ήταν το προηγούμενο βράδυ εκεί, γιατί πέρασα να πάρω τον μικρό μου γιο το απόγευμα και το αυτοκίνητο ήταν απ’ έξω, οπότε υποθέτω ότι ήταν εκεί», λέει στην εκπομπή.

Ποιοι βρίσκονταν στο σπίτι;

Ο πατέρας του άτυχου Νικόλα ζητά επίσης την άρση απορρήτου, μέσα από την μήνυση που έχει καταθέσει, ώστε να μπορέσουν να μάθουν ποια κινητά βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη την ώρα.

«Θεωρώ ότι είναι άμεσο να γίνει και το ζητάω αυτό από τις αρχές, να το προχωρήσουν», τονίζει.

Ακόμη, μιλά για τους ανθρώπους που είδε στο σπίτι, όταν πήγε εκεί, μετά την ενημέρωση πως το παιδί του βρέθηκε νεκρό, αλλά και για το ημερολόγιο του γιου του με τις περίεργες σημειώσεις που είχε.

Όπως αναφέρει, «Δεν κατάλαβα αν είναι άντρας ή γυναίκα, αλλά έλεγε ότι αν μάθουν για τη σχέση του με αυτό το άτομο, θα γίνει χαμός. Τώρα το χαμός δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει, αλλά σίγουρα ήταν κάτι το οποίο θα συγκλόνιζε το οικογενειακό περιβάλλον, το κοινωνικό, δεν ξέρω. Σίγουρα, έγραφε πάντως ότι αν μάθουν ποιος είναι θα γίνει χαμός».

«Εμένα ρώτησε τι θα κάνει με τον μικρότερο αδελφό του»

Στην εκπομπή μιλά και η γιαγιά του άτυχου Νικόλα. Ήταν -σύμφωνα με τις δηλώσεις της- ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 19χρονο φοιτητή ζωντανό λίγες ώρες πριν βρεθεί απαγχονισμένος στο δωμάτιο του, εκείνο το πρωινό του Ιουλίου δύο χρόνια πριν.

Ο Νικόλας είχε κατέβει στο ισόγειο της μεζονέτας που έμενε η ηλικιωμένη για να την ρωτήσει αν έπρεπε να πάει τον μικρό αδερφό του στην κατασκήνωση.

«Είχε όνειρα και του άρεσε η ζωή. Να πάει στη σχολή του, στη δουλειά του. Ήταν ένα παιδί καλό»

Η μητέρα του είχε υποστηρίξει στην κάμερα της εκπομπής ότι νωρίτερα την είχε καλέσει στο τηλέφωνο για το ίδιο θέμα και του είχε απαντήσει αρνητικά.

«Του είπα ότι με ενημέρωσε η μαμά του να μην τον πάει αφού τον κρατούσα εγώ. Ήταν δέκα και μισή έντεκα παρά», αναφέρει η γιαγιά του.

Συγκλονισμένη από το τραγικό τέλος του εγγονού της ακόμα και τώρα δεν μπορεί να εξηγήσει πως συνέβη αυτό.

«Είχε όνειρα και του άρεσε η ζωή. Να πάει στη σχολή του, στη δουλειά του. Ήταν ένα παιδί καλό. Ρώταγε όμως και κάτι περίεργα για τους αστερισμούς, για τις μαγείες, τις μαντείες. Αλλά τότε δεν με προβλημάτισε. Τώρα που έχει περάσει καιρός και το βλέπω πιο ψύχραιμα πιστεύω ότι ήταν σε κάποιο κύκλωμα…», καταλήγει η ηλικιωμένη.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ