16.7 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Κέλλας: «Με Κυριάκο Μητσοτάκη ανασυγκροτούμε τη Θεσσαλία – Σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Είναι χρέος μας να στηρίξουμε τη Θεσσαλία και να τη θωρακίσουμε απέναντι σε πρωτοφανή φαινόμενα, που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον».

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στη Λάρισα.

Ο Χρήστος Κέλλας, Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας παρέστη στα εγκαίνια του Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας Θεσσαλίας από τον Πρωθυπουργό και συμμετείχε στη σύσκεψη για τα μέτρα αποκατάστασης της Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, παρουσία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Κικίλια, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, του περιφερειακού συντονιστή Πολιτικής Προστασίας, στρατηγού, Ηλία Λεοντάρη, του διοικητή ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας, αρχιπύραρχου, Ιωάννη Αμανατίδη, υπουργών, βουλευτών και αυτοδιοικητικών στελεχών.

«Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Πρωθυπουργού και απόλυτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης, η οποία έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ έχει καταβάλει τιτάνια προσπάθεια, για την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας στη Χώρα. Ενδεικτικό είναι ότι συνολικά δαπανούνται παραπάνω από δύο δισεκατομμύρια ευρώ, κυρίως από ευρωπαϊκούς πόρους, για την ενίσχυση των υποδομών της πολιτικής προστασίας», δήλωσε ο Λαρισαίος πολιτικός, προσθέτοντας:

«Για να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον δρόμο της προκοπής και της προόδου, οφείλουμε να δώσουμε όλοι το «παρών» στις κάλπες της Κυριακής. Όσο πιο δυνατή είναι η Νέα Δημοκρατία το βράδυ της 9ης Ιουνίου, τόσο μεγαλύτερη ισχύ θα έχει για να προχωρήσει στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων και να διαπραγματευτεί στην Ευρώπη πόρους και πολιτικές, που θα πάνε την πατρίδα μας μπροστά».

«Καμιά ψήφος δεν περισσεύει. Δεν είναι ώρα για εφησυχασμούς, αλλά για δράση», επεσήμανε, τέλος, ο κ. Κέλλας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ