22.3 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Δείτε φωτογραφίες απ’ την «τρελή» πορεία αυτοκινήτου στην Αγιά: «Καρφώθηκε» σε κολόνα και κατέληξε «τουμπαρισμένο» – Εκ θαύματος σώθηκαν πατέρας και γιος

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τροχαίο ατύχημα με διπλό τραυματισμό σημειώθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 3:00 το μεσημέρι της Τρίτης, στον παρακαμπτήριο της Αγιάς.

Αυτοκίνητο κινούμενο με κατεύθυνση από Λάρισα προς Αγιόκαμπο, στο ύψος της πρώτης εισόδου για την Αγιά εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε κολόνα της ΔΕΗ και βρέθηκε ανάποδα στο οδόστρωμα.

Ο 61χρονος οδηγός και ο 27χρονος γιος του, κάτοικοι Νίκαιας, πραγματικά ως εκ θαύματος, βγήκαν μόνοι τους σώοι από το κατεστραμμένο αμάξι χωρίς να φέρουν εμφανή χτυπήματα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, το οποίο και έχει αναλάβει την προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.

Επίσης, άμεσα κατέφτασαν άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγιάς, οι οποίοι δεν χρειάστηκε να προχωρήσουν σε απεγκλωβισμούς αφού μόνοι τους οι επιβαίνοντες είχαν εξέλθει του οχήματος, οι οποίοι και οι δύο οδηγήθηκαν με ασθενοφόρο πρώτα στο Κέντρο Υγείας Αγιάς και εν συνεχεία στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες:

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ