25.6 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελική φάσης της Α1 κατηγορίας της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλάδος καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Περιφέρεια Μαγνησίας – Β. Σποράδων με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλάδος καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, να συμμετέχει στην διοργάνωση της τελικής φάσης της Α1 κατηγορίας στην οποία συμμετέχουν οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή για την περίοδο 2023-2024.
Πρόκειται για ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση που την χαρακτηρίζει η ένταση, οι συγκρούσεις και τα πνευματικά χαρίσματα των αθλητών που έχουν ιδιαίτερο ρόλο. Το ψυχικό σθένος που τους διακρίνει αντανακλάται στις επίμονες προσπάθειες που καταβάλλουν.
Εμείς ως Περιφερειακή Αρχή παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το άθλημα και δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθησή του συμμετέχοντας στην διοργάνωση των εκδηλώσεων, γιατί ο αθλητισμός είναι άμεσα συνδεδεμένος με τις ανάγκες του ανθρώπου να αγωνίζεται για να ξεπεράσει τον εαυτό του και τις δυσκολίες και να καταξιώνεται μέσα από την ίδια τη συμμετοχή του σ’ αυτές.
Πιστεύουμε στον αθλητισμό ως έκφραση πολιτισμού αλλά και ως δείκτη ποιότητας ζωής της κοινωνίας.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην διοργάνωση! Το πρόγραμμα έχει ως εξής,  Σάββατο 2 Ιουνίου,  17.00 Ημιτελικός, 19.00 Τελετή έναρξης,  20.00 Ημιτελικός. Κυριακή 2 Ιουνίου,  16.00 Τελικός,  18.30 Τελικός και 20.30 Τελετή λήξης!

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ