24.8 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σκιάθος: Το κάθε κουτί μετράει

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το κάθε κουτί μετράει είναι ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης που λαμβάνει δράση σε 19 χώρες σε όλη  την Ευρώπη, με στόχο να ευαισθητοποιήσει περισσότερους  ανθρώπους και οργανισμούς να ανακυκλώνουν  τα κουτιά  αλουμινίου. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκιάθου  σε συνεργασία  με τον Δήμο Σκιάθου υλοποίησε  για 19η χρονιά την εβδομάδα καθαρισμού ” Όλοι Μαζί Σκιάθος Καθαρή”.

Το ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις δράσεις  μας. Έτσι λοιπόν τα υπέροχα BACK PACKS ανέλαβαν οι ναυτοδηγοί του Σώματος  Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Σκιάθου οι οποίοι  ενημερώθηκαν για τα οφέλη της ανακύκλωσης  του αλουμινίου και αμέσως  ξεκίνησαν  τη συλλογή τους.



Το κουτί αλουμινίου ανακυκλώνεται  πιο συχνά  παγκοσμίως από οποιαδήποτε άλλη συσκευασία εξοικονομώντας 95% ενέργεια σε σχέση με τη παραγωγή αλουμινίου από πρώτες  ύλες.

Κάθε επιλογή  που κάνουμε,  κάθε συνήθεια που αλλάζουμε και κάθε κουτί που ανακυκλώνουμε ΜΕΤΡΑΕΙ.

Ανοίγεις – Πίνεις – Ανακυκλώνεις


Ο αντιδήμαρχος Νεολαίας  και Εθελοντισμού  Καραθάνος Δημήτρης  τονίζει πως: “Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους νέους,  να τους παρακινήσουμε και μαζί να φτιάξουνε  ένα πιο βιώσιμο τόπο, περισσότερο  φιλικό σε εμάς και στο περιβάλλον “

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ