15.6 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανικός σε γειτονιά του Βόλου: Νεαρός αυνανίζεται σε δημόσιους χώρους(εικόνες)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναστάτωση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία αποτυπώνεται φωτογραφικά ένας νεαρός κουκουλοφόρος που φέρεται να αυνανίζεται στη μέση του δρόμου.

Ο νεαρός κουκουλοφόρος εντοπίστηκε κοντά στο 30ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, στη διασταύρωση του Ορφανοτροφείου με την οδό Χείρωνος και σύμφωνα με τη μαρτυρία γυναίκας που ήρθε αντιμέτωπη μαζί του, είναι καστανόξανθος, φοράει γκρι ζακέτα με κουκούλα και μαύρο παντελόνι.

Ο νεαρός, αυνανιζόταν, σύμφωνα με την ανάρτηση σε στενά στις πυλωτές πολυκατοικιών.

Διαβάστε: 

 

Προσοχή στην διασταύρωση ορφανοτροφείου με χείρωνος στο σχολείο 30ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου (Επτά πλατάνια – αχιλλέως) κυκλοφορεί ανώμαλος νέος σε ηλικία με καστανόξανθα μαλλιά, φορούσε γκρι ζακέτα με κουκούλα και μαύρο παντελόνι κοντό. Τον εντόπισα να αυνανίζεται σε στενά στις πυλωτές πολυκατοικιών, όπου και ήρθα μετέπειτα το βίντεο κ τις φωτογραφίες σε σύγκρουση αυτοπροσώπως μαζί του, όπου αργότερα κατέφυγε σε άλλα στενά της γειτονιάς. Παρακαλώ κοινοποιείστε και ενηνερώστε για την ασφάλεια παιδιών που παίζουν σε εκείνους τους δρόμους ακόμα όμως και ενηλίκων γυναικών.

Ευχαριστώ

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ