19.5 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχασα 4.000 followers στο Instagram μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην υποψηφιότητα της στις προσεχείς ευρωεκλογές αναφέρθηκε η Ελεονώρα Μελέτη κάνοντας γνωστό μάλιστα ότι έχει χάσει πολλούς followers στο Instagram.

Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Tlive και μίλησε για την επιλογή της να αφήσει τον χώρο της δημοσιογραφίας και της παρουσίασης και να ασχοληθεί με τα κοινά.

Όπως είπε η απόφασή της αυτή επηρέασε τη σχέση που έχει με τους followers της στα social media, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολιτική προσέγγιση που της έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και στον τρόπο με τον οποίο έλαβε ο σύζυγός της αυτή την απόφαση.

Η Ελεονώρα Μελέτη επισήμανε ότι έχασε 4.000 followers στο Instagram όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της. «Έφυγαν βρίζοντας κιόλας. Είχα 524.000 και έχω 519.000; Έχω αυθεντικούς followers. Δεν μετράω τους ανθρώπους ως ποσοστό. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι επιλέγουν να έχουν τείχη ανάμεσα στους εαυτούς τους και στους ανθρώπους. Κάποιοι άλλοι όχι. Κάποιοι λένε δεν συμφωνώ με αυτό που πρεσβεύεις στην πολιτική σου πεποίθηση, παρόλα αυτά σε παρακολουθώ χρόνια, μας έχεις κρατήσει ωραία συντροφιά, μας αρέσει ο τρόπος ζωής σου, οι τοποθετήσεις σου και δεν τους ενοχλεί.

Και άλλοι που λένε ότι εγώ δεν ψηφίζω την παράταξη που εκπροσωπείς, αλλά θα σε ψηφίσω γιατί μου αρέσεις εσύ. Απ’ όλα έχει η υποψηφιότητα».

 

To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Έχασα 4.000 followers στο Instagram μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ