23 C
Volos
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

88η ΔΕΘ – OT FORUM – Κορκίδης: Mοίρασε λιγότερα σε περισσότερους ο πρωθυπουργός

«Η ομιλία Μητσοτάκη, πιστεύω πως εστίασε σε μια προσπάθεια...

Λάρισα: Δύο αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε τροχαίο (φωτό)

Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 11:00 μ.μ., στη...

Λαμία: Μπουρίνι έριξε δέντρα, «ποτάμια» οι δρόμοι – Σε λίγα λεπτά έπεσαν 15 τόνοι νερού ανά στρέμμα

Ισχυρή βροχόπτωση που συνοδεύτηκε από δυνατούς ανέμους, σάρωσε το...
«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΙΠΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΛΟΥ» (Παραλία Βόλου, 19 Μαΐου 2024 ώρα 11:30πμ ).
Θα πραγματοποιηθεί επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας και θα διεξαχθεί ιππική παρέλαση στην παραλία του Βόλου και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη ιππικών δραστηριοτήτων στην Ελληνική επαρχία και η διοργάνωση μιας εκδήλωσης συναφούς με το άθλημα της ιππασίας και γενικότερα με το άλογο. Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, στους κατοίκους του νομού και στους επισκέπτες της περιοχής από όλη τη χώρα.
Συνδιοργανωτές είναι: Η περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ «ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ»..
«12οι «Αγώνες Τρεξίματος στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη» με τον διακριτικό τίτλο «SKIATHOS TRAIL RUN» (Σκιάθος, 18-19 Μαΐου 2024).
Διήμερη εκδήλωση η οποία περιλαμβάνει το Σάββατο απόγευμα το καλωσόρισμα αθλητών και συνοδών με μία περιήγηση αναδεικνύοντας τα μουσεία της Πόλης. Την δεύτερη μέρα διεξάγονται οι δυο βασικοί αγώνες αφενός ο διεθνής ημιμαραθώνιος ορεινού τρεξίματος 24 χλμ (SKIATHOS TRAIL RUN) που συνδέει την σημερινή πόλη με την μεσαιωνική, το Κάστρο στο βόρειο τμήμα του νησιού, όπου οι αθλητές στην πορεία τους ανακαλύπτουν Μοναστήρια, εξωκλήσια, πηγές κ.α. και αφετέρου ο αγώνας 10 χλμ (URBAN TRAIL) στα καλντερίμια της πόλης της Σκιάθου, αγώνες που διαδραματίζονται σε διαδρομές οι οποίες αναφέρονται κι αυτές στα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Ακολουθεί ο αγώνας (SPECIAL OLYMPICS 800 μ και μαθητικοί αγώνες, οι οποίοι είναι ο αγώνας εφήβων 1500 μ, 3 αγώνες για τα παιδιά του δημοτικού και για τους πολύ μικρούς φίλους ένας αγώνας κάτω των 6 ετών με συνοδεία γονέα.
Συνδιοργανωτές είναι: Η περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο Αθλητικός Σύλλογος «ECOZHN Σκιάθου».
«16η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΩΝ» (Αεροπορική βάση Ν. Αγχιάλου 111, 19 Μαΐου ώρα 09:00-16:00 )
Πρόκειται για επίδειξη ικανοτήτων αερομοντελιστών. Θα πραγματοποιηθεί εντός της αεροπορικής βάσης της 111 Π.Μ στη Ν. Αγχίαλο. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συνάντηση αθλητών για ανταλλαγή απόψεων πάνω στο άθλημα και φυσικά την επίδειξη των ικανοτήτων τους. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, σε μικρούς και μεγάλους στους κατοίκους του νομού και στους επισκέπτες της περιοχής. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Συνδιοργανωτές είναι: Η περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και η ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.
spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ