20.9 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκδήλωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Ιωνίας Βόλου & της Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας για το μέλλον της Ευρώπης

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το φαγητό του λαού περνά σε… άλλη διάσταση και η ακρίβεια καταβροχθίζει τα εισοδήματα

Με τρόμο παρακολουθούν οι πολίτες την ακρίβεια να «βρυχάται»...

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η Ζωή Πατέτσου

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών η Ζωή Πατέτσου. Η...

Ποιότητα ζωής: Η βαθμολογία των Ελλήνων για τις δημόσιες συγκοινωνίες

Οι δημόσιες συγκοινωνίες έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική ικανοποίηση...

Μότσαρτ: Βρέθηκε άγνωστη μουσική σύνθεση σε βιβλιοθήκη στην Γερμανία

Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα μουσικό έργο που συνέθεσε ο...

Άκρως επιτυχημένη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χαρακτηρίστηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Ιωνίας Βόλου και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών και με θέμα:«Το μέλλον της Ευρώπης: Οικονομία, ενέργεια, απασχόληση των νέων».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν οΤομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Νίκος Παππάς, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ.κ. Λυδία Βενέρη Δικηγόρος, Μάριος Κάτσης Ηλεκτρονικός Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ, Γιώργος Μαρτίου Μαθηματικός, Ιφιγένεια Μουμτζή Ερευνήτρια και Νικόλαος Φαραντούρης Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου & Δικαίου Ενέργειας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλοςστέλνοντας μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας ενόψει των Ευρωεκλογών. Κατά την ομιλία του ανέφερε ότι στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση εν μέσω πολυκρίσεων και γεωπολιτικών εντάσεων, επιβάλλεται ως χώρα να έχουμε μια ουσιαστική και δυναμική παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο με Έλληνες ευρωβουλευτές που αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του ρόλου τους, γνωρίζουν σε βάθος τα εθνικά μας ζητήματα και θα εργάζονται μεθοδικά και αποτελεσματικά στην κατανόηση και ενσωμάτωση των εθνικών μας διεκδικήσεων.

 

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στην δημοκρατική αξία του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς οι υποψήφιοι που συμμετέχουν σε αυτό δεν αποφασίστηκαν πίσω από «κλειστά γραφεία», αλλά από την ίδια τη βάση του κόμματος. «Είναι μια τομή για την δημοκρατία στην Ελλάδα», τόνισε. Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Συμφωνία των Πρεσπών, ψέγοντας την Κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη για τα τερατώδη ψέματα και την πολιτική εργαλειοποίηση του μείζονος για την εθνική μας ακεραιότητα θέματος.«Η δεξιά στην Ελλάδα σήμερα οφείλει μία μεγάλη συγνώμη προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα», τόνισε.

Τέλος, ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αναστρέψει την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα και σημείωσε ότι η απάντηση στην κρίση δεν μπορεί να είναι η ακροδεξιά, αλλάούτε και οι πολιτικές δυνάμεις που παίζουν το ρόλο «κομπάρσου» στο πολιτικό παιχνίδι της ΝΔ.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ