25.6 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Παγκόσμια διάκριση για Λαρισαίους μαθητές: Στα Εκπαιδευτήρια Μ. Ν. Ράπτου το βραβείο «Alastair Burnet» για τη χρήση της αγγλικής γλώσσας (φωτό – βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε μία όμορφη τελετή παρουσία μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης η απονομή του «Alastair Burnet Award» σε μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ν. Ράπτου, το οποίο απονέμει κάθε χρόνο το Economist Educational Foundation του γνωστού περιοδικού «Economist» για τη χρήση της αγγλικής γλώσσας σε ένα σχολείο παγκοσμίως.

Στην απονομή παρευρέθηκαν η υπεύθυνη καθηγήτρια, κ. Αναστασία Μπέλτσιου, ο Πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ν. Ράπτου, κ. Νίκος Ράπτης και – μέσω τηλεδιάσκεψης – εκπρόσωπος του Economist Educational Award.

«Το περιοδικό Economist κάνει κάθε χρόνο έναν διαγωνισμό και προσφέρει ένα βραβείο σε ένα σχολείο ανά τον κόσμο, το οποίο διακρίνεται για τις επιδόσεις του σε μια διαδικτυακή συζήτηση για διάφορα κοινωνικά θέματα στην αγγλιακή γλώσσα».

«Το βραβείο λέγεται Alastair Burnet και είναι προς τιμήν ενός αρχισυντάκτη του περιοδικού και φέτος είχαμε τη χαρά και την τιμή να διακρίνουμε από όλον τον κόσμο και φέρουμε το βραβείο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αυτό το βραβείο πιστώνεται βεβαίως πρώτα στα παιδιά, στους γονείς τους που το ενισχύουν και στους καθηγητές των αγγλικών που τους διδάσκουν τόσο καλή τη γλώσσα, που είναι απαραίτητη για κάθε άνθρωπο», δήλωσε ο πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων, κ. Ράπτης.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ