17.3 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Όταν οι μαθητές του 1ου Πειραματικού Λυκείου Λάρισας δημοσιογραφούν (φωτό)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περήφανοι για άλλη μια φορά για τους μαθητές μας! Τα παιδιά της ομάδας EPAS του σχολείου μας εργάστηκαν με ζήλο για τα κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο ένθετο “Το Βήμα της Ευρώπης”, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Το Βήμα της Κυριακής”. Οι υποψήφιοι junior ambassadors του σχολείου μας εξερευνούν το θέμα της κλιματικής αλλαγής και τις επιπτώσεις που αυτή είχε πρόσφατα στη Θεσσαλία.

Η δουλειά τους είναι εντυπωσιακή και αντικατοπτρίζει το πάθος και το ταλέντο τους στην έρευνα, στην αναζήτηση πληροφοριών, στην παραγωγή κειμένων. Δίνοντας στα παιδιά ερεθίσματα, τους δίνουμε τη δυνατότητα όχι μόνο να ονειρεύονται αλλά και να βρουν, με τη στήριξή μας και την καθοδήγησή μας, τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους για δράση.

Είναι βέβαιο ότι η νέα γενιά είναι έτοιμη να πάρει τα ηνία και να κάνει τη διαφορά, αν τους δώσουμε την εμπιστοσύνη και την ενθάρρυνση που χρειάζονται, για να εκφράσουν τις ιδέες τους και να καταρρίψουν τα εμπόδια. Ας υποστηρίξουμε τη δράση τους και ας είμαστε μαζί τους σε κάθε βήμα τους!

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές Τσίνα Νάντια, Μπατσίλα Δάφνη, Βλάχου Άννα Μαρία, Αμμανίτη Ελίνα, που συμμετείχαν στην έκδοση του ένθετου, καθώς και τις εκπαιδευτικούς Δαλαμήτρα Στέλλα, Καραλοπούλου Αθηνά και Καρύτσα Αντιγόνη που τους ενέπνευσαν και τους στήριξαν στην προσπάθειά τους αυτή. Συγχαρητήρια σε όλους!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ