19 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σύσκεψη στην ΔΕΥΑΜΒ για το νέο κυκλικό κόμβο στη Νέα Ιωνία – έργο διαχείρισης των ομβρίων υδάτων

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ



Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ, με θέμα την κατασκευή του νέου κυκλικού κόμβου στην διασταύρωση των οδών  Ελ. Βενιζέλου και Δοξοπούλου στη Νέα Ιωνία, με την συμμετοχή του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ, Αργύρη Κοπάνα, του αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας, Θέμη Τζούνη και των υπηρεσιακών παραγόντων Δημήτρη Κουτσιφέλη, γεν. Διευθυντή και Στέφανου Καταρτζή, διευθυντή νέων υποδομών από την πλευρά της ΔΕΥΑΜΒ, και του Κων/νου Καραγιάννη, αν. προισταμένου τμήματος κυκλοφορίας και συγκοινωνιών Δνσης Βιώσιμης Κινητικότητας.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες πρίν από την έναρξη εκτέλεσης του έργου κατασκευής συστήματος απορροής ομβρίων υδάτων του νέου κυκλικού κόμβου και επέκτασης του δικτύου ομβρίων υδάτων στην περιοχή.
“Με το έργο αυτό θα διαχειριστούμε τα όμβρια νερά γύρωθεν του κυκλικού κόμβου, αλλά και θα διευθετηθούν προβλήματα, που προέκυπταν ύστερα από έντονες βροχοπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή”, σημείωσαν ο πρόεδρος της Δευαμβ και ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ