25.6 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Γύρισε σελίδα ο Ιερώνυμος με Κέλλα: Ο Μητροπολίτης Λαρίσης θα παντρέψει τον γιο του Βουλευτή την ερχόμενη εβδομάδα

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρά τις σκληρές τοποθετήσεις του το τελευταίο διάστημα για τον νόμο του κράτους – πλέον – για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος φαίνεται πως έδωσε τόπο στην οργή που είχε εκφράσει για τον βουλευτή Χρήστο Κέλλα και για την επιλογή του να υπερψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο.

Αυτό τουλάχιστον παρατήρησαν, όσοι συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην 1η Στρατιά για να τιμηθεί ο προστάτης του Στρατού Ξηράς, Άγιος Γεώργιος. Εκδηλώσεις που αποτέλεσαν μία πρώτης τάξης ευκαιρία για ένα τετ – α – τετ μεταξύ των δύο, σε πιο «χαλαρό» και εορταστικό τόνο. Έτσι, μετά την ανταλλαγή των Αναστάσιμων ευχών, ακολούθησε συζήτηση μεταξύ του Μητροπολίτη και του Βουλευτή σε ένα πολύ καλό κλίμα. Βοήθησε βλέπετε και το θέμα της κουβέντας, που δεν ήταν άλλο από τον γάμο του γιου του Χρήστου Κέλλα, Αχιλλέα.

Ο 38χρονος αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Λαρισαίων νυμφεύεται το μεθεπόμενο Σάββατο, 18 Μαΐου την «εκλεκτή» της καρδιάς του Μαρίνα Πανταζή, στη γενέτειρα της νύφης, το Στεφανοβίκειο.

Το πλέον ενδιαφέρον της ευχάριστης αυτής εξέλιξης, είναι πως τον γάμο αναμένεται να τελέσει ο ίδιος ο Μητροπολίτης Λαρίσης. Ίσως ο ιδανικότερος τρόπος να κλείσει αυτό το «ιερό μέτωπο» που απασχόλησε τη Λάρισα τους προηγούμενους μήνες.

Είχε φροντίσει εξάλλου να δείξει το δρόμο της… συγχώρεσης νωρίτερα ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, με την κοινή του εμφάνιση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγο πριν το Πάσχα, όταν υπήρξε ομόθυμη η διαπίστωση πως «η θεσμική συνεργασία του κράτους με την Εκκλησία είναι στενή»…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ