19 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου: Πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα πορείας στη γέφυρα των Καλών Νερών του ρέματος Μπελεγρίνος

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Περιφερειακή Αρχή με καθοδηγητή τον Περιφερειάρχη και συντονίστρια ενεργειών των Τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας και του αναδόχου την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας – Β. Σποράδων, απέδειξε πως με μεθοδικότητα και προγραμματισμό υλοποιούνται άμεσα και αποτελεσματικά ενέργειες που έχουν θεαματικά αποτελέσματα και συμβάλλουν στην άρση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στις  υποδομές από τις θεομηνίες.
Απόδειξη των παραπάνω είναι η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα πορείας στη γέφυρα των Καλών Νερών του ρέματος Μπελεγρίνος μέσα στο προγραμματισμένο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για την εκπλήρωση καθήκοντος της Περιφέρειας προς τους πολίτες, προκειμένου να διεκπεραιώνονται με ταχύτητα και ασφάλεια οι μετακινήσεις τους, καθόσον εμπίπτει στην αρμοδιότητά της η εξασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο με την αποκατάσταση της βατότητας. (Όπως είναι ήδη γνωστό, δόθηκε στις 26-4-2024 στην κυκλοφορία το τμήμα της Εθνικής Οδού Βόλου – Τσαγκαράδας στο ύψος της γέφυρας Μπελεγρίνος)

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ