20.7 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο διαγωνισμός έντεχνου ρητορικού λόγου στην αγγλική γλώσσα στα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη 

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Π. Μαρινάκης για Τσίπρα: Αφού αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, ας ασχοληθεί πρώτα με τα του οίκου του

Με μία αιχμηρή δήλωση σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης,...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος πανελλήνιος σχολικός διαγωνισμός έντεχνου ρητορικού λόγου στην αγγλική γλώσσα «SPEAK LAB ORATORY GAMES» για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων όλης της χώρας στις εγκαταστάσεις του γυμνασίου και του λυκείου των Εκπαιδευτηρίων στην Τερψιθέα Λάρισας. 

Με το σύνθημα «ALL WE NEED IS EACH OTHER» την Παρασκευή 19 και το  Σάββατο 20 Απριλίου 2024, 325 μαθητές και μαθήτριες από 24 σχολεία όλης της Ελλάδας συμμετείχαν στα αγωνίσματα Debate, Group Discussion, Oral Interpretation of Literature, Duet Acting Monologue, Original Oratory και  Impromptu Speaking.  

Κατά τη διάρκεια των αγώνων διεξήχθη εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των  μαθητών, τους δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσουν χειριζόμενα άψογα την αγγλική  γλώσσα τις ανησυχίες και τις απόψεις τους, ευαισθητοποιούμενα και  προβληματιζόμενα για ζητήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα. 

Παράλληλα η στήριξη τους από δεκάδες εκπαιδευτικούς απέδειξε περίτρανα πως εμπνευσμένοι δάσκαλοι μπορούν να συνεγείρουν τους/τις μαθητές/τριες και να τους οδηγήσουν μέσα από τους δρόμους της δημιουργικότητας, της κριτικής σκέψης, της φαντασίας, της  ομαδικότητας και της συνεργασίας στην ανακάλυψη και καλλιέργεια του καλύτερου εαυτού τους. 

Τα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη συγχαίρουν τους μαθητές όλων των σχολείων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και τους  ευχαριστούμε από καρδιάς για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτορεπορτάζ:

Φωτογραφίες – βίντεο: Κώστας Τσιάρας / onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ