19.5 C
Volos
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Κέλλας με Ζαχαράκη στον “ΑΡΙΣΤΕΑ”: Η πολιτεία, στηρίζει και ενισχύει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο “Αριστεύς”, επιτελεί εδώ και δεκαετίες σπουδαίο έργο, συνδράμοντας και ενισχύοντας το πιο ευαίσθητο κι ευάλωτο κομμάτι της κοινωνίας μας, τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Στυλοβάτες και κεντρικές μορφές σ’ αυτή την προσπάθεια, οι εργαζόμενες και εργαζόμενοι της Δομής, οι οποίοι με αυταπάρνηση και αυτοθυσία, προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, κατά την επίσκεψή του, μαζί με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, στο Θεραπευτήριο Αμπελώνα του παραρτήματος ΑμεΑ Λάρισας “Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ”. Οι δυο πολιτικοί, αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του Θεραπευτηρίου, ενημερώθηκαν από την Πρόεδρο του Δ.Σ. Δήμητρα Παππά για τη λειτουργία του και συζήτησαν με εργαζόμενους, για θέματα που τους απασχολούν.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά την αποχώρησή του από το ίδρυμα, αφού συνεχάρη τη Διοίκηση και το προσωπικό, για το έργο που επιτελούν, τόνισε:

«Οι υπηρεσίες που προσφέρει ο “ΑΡΙΣΤΕΥΣ” δεν μπορούν ούτε να μετρηθούν, ούτε να υπολογιστούν, καθώς καταπολεμούν έμπρακτα τη διαφορετικότητα, με αποτύπωμα ανυπολόγιστης αξίας. Έχω την τύχη και την τιμή να γνωρίζω τα μέλη του Δ.Σ και τους περισσότερους από τους εργαζόμενους στη Δομή και μπορώ να διαβεβαιώσω, πως πρόκειται για ανθρώπους με υψηλό αίσθημα ενσυναίσθησης, όραμα και ικανότητες. Ως πολιτεία, στηρίζουμε, ενισχύουμε και αναβαθμίζουμε το έργο τους, με κάθε πρόσφορο μέσο. Τούτο αποδεικνύεται και από το Εθνικό Σχέδιο Δράσης, που ανακοίνωσε πρόσφατα η Υπουργός Σοφία Ζαχαράκη, που αξιοποιεί σημαντικά κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης, για την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους τη Δομής, για την προώθηση και επίλυση κάθε ζητήματος που τους απασχολεί. Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ