14 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Β.Ζαχείλας: Δεν δεν παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος Βόλου

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος της ομάδας πλειοψηφίας Β.Ζαχείλας γνωστοποιεί ότι δεν παραιτείται αλλά ανεξαρτητοποιείται .
Μετά από όλα όσα μεσολάβησαν από το ατυχές περιστατικό της περασμένης Παρασκευής και μετά από συζητήσεις με δεκάδες συμπολιτών που με τίμησαν με την ψήφο τους και με έστειλαν να τους εκπροσωπήσω στο Δήμο σας γνωστοποιώ ότι ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, αλλά ανεξαρτητοποιουμαι από την ομάδα της πλειοψηφίας.
Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από ώριμη σκέψη και με αποκλειστικό γνώμονα την αίσθηση ευθύνης και υποχρέωσης που έχω απέναντι στους συμπολίτες μου που με ψήφισαν και μου έδωσαν την εντολή να εργαστώ για την πρόοδο της πόλης και την υπηρέτηση των αναγκών τους.
Επιθυμώ να κριθώ από το σύνολο του έργου μου και δεν θα επιτρέψω να αποτελέσω στόχο και θύμα πολιτικών παιχνιδιών, μέσα από προβοκάτσιες.
Ακόμη ανέφερε :
Μετά από απειλητικά και χυδαία μηνύματα, μέσω των social media, όχι μόνο για μένα αλλά και για την οικογένειά μου, φαίνεται πως κάποιοι επιχειρούν να περάσουν και σε… «μέτρα» εναντίον μας.
Ετσι χθες το βράδυ δέχθηκα στην επιχείρησή μου την «επίσκεψη» κρανοφόρων μοτοσικλετιστών, αφού με περισσή αφέλεια επώνυμοι του «χώρου» προηγουμένως έκαναν κατόπτευση. Ευτυχώς τους αντιλήφθηκα εγκαίρως και απομακρύνθηκαν.
Κατήγγειλα αμέσως το περιστατικό στην Αστυνομία και σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου και ζήτησα να προχωρήσουν στις ενδεδειγμένες ενέργειες.
Ας έχουν υπόψη τους όσοι θέλουν να ανοίξουν μια «βεντέτα», εκμεταλλευόμενοι ένα ατυχές συμβάν που τεχνηέντως διογκώθηκε και προβλήθηκε με πολιτική σκοπιμότητα, ότι τέτοιες ενέργειες δεν εξυπηρετούν κανένα. Απλώς συντηρούν ένα νοσηρό κλίμα, που οι ίδιοι προκάλεσαν.
spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ