20.1 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τετάρτη στην Ε.Ο. Λάρισας- Κυπαρισσίων του Δήμου Κιλελέρ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ, αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη ατυχημάτων, κατά τον χρόνο εκτέλεσης των εργασιών, αποφασίζει:

1. Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην Επαρχιακή Οδό Λάρισας Κυπαρίσσια στο τμήμα αυτής, από το ύψος του δυτικού παράδρομου του Π.Α.Θ.Ε. έως την είσοδο της Τ.Κ. Κυπαρίσσια του Δήμου Κιλελέρ, με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από την Τετάρτη (03-04-2024) έως την Κυριακή (07-04-2024) και κατά τις ώρες 07:00 – 17:00, περικειμένου εκτελεστούν εργασίες εγκατάστασης καλωδίων 400kv .

2. Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο.

3. Οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την υλοποίηση των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (π.χ. τοποθέτηση και εφαρμογή κατάλληλης οριζόντιας & κατακόρυφης σήμανσης, χρήση κατάλληλων υλικών και η εφαρμογή τους, κλπ) να είναι σύμφωνες με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με τις προδιαγραφές του ΟΜΟΕ-ΣΕΕΟ και τις ισχύουσες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

4. Οι τοποθετούμενες πινακίδες σήμανσης (οριζόντιες και κάθετες) θα πρέπει να είναι κατασκευασμένες και τοποθετημένες σύμφωνα με τις σχετικές προδιαγραφές του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ