22.3 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Με καλό καιρό θα τιμηθεί η 25η Μαρτίου στον Βόλο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια, θα τιμηθεί η επέτειος της 25ης Μαρτίου στον Βόλο.
Μιλώντας σε βολιώτικο ραδιόφωνο ο μετεωρολόγος Θεοφάνης Τακούδης, ανέφερε ότι τη Δευτέρα, ανήμερα της εθνικής επετείου η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 16 – 17 Βαθμούς Κελσίου με ηλιοφάνεια. Όπως δήλωσε «ο καιρός μας αποζημιώσει, καθώς μέχρι πριν δύο ημέρες τα συστήματα έδειχναν βροχές μέχρι το μεσημέρι, αλλά το κύμα πηγαίνει βορειότερα και τα πράγματα είναι καλά».
Όσον αφορά στο τριήμερο, αρχής γενομένης από σήμερα και μέχρι την Δευτέρα, ο καιρός σύμφωνα με τον μετεωρολόγο θα είναι σχεδόν αίθριος με αραιές συννεφιές σε ορεινές περιοχές και θερμοκρασία μεταξύ 16 – 17 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο με 18 Βαθμούς στον Βόλο και 19 στο Βελεστίνο και ηλιοφάνεια και από την Κυριακή απόγευμα προς βράδυ αρχίζει όπως είπε ο κ. Τακούδης «ένα βόρειο ρεύμα.

 

Οι βοριάδες είναι κύριοι συντελεστές για τον καιρό της Δευτέρας με την θερμοκρασία να βρίσκεται στους 16 – 17 Βαθμούς Κελσίου.

Από την Τετάρτη και μετά θα έχουμε ανοιξιάτικες θερμοκρασίες από 20 βαθμούς και πάνω που είναι φυσιολογικές για την εποχή».

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ