23 C
Volos
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποφασισμένος να το παλέψει ως το τέλος ο Βόλος

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

88η ΔΕΘ – OT FORUM – Κορκίδης: Mοίρασε λιγότερα σε περισσότερους ο πρωθυπουργός

«Η ομιλία Μητσοτάκη, πιστεύω πως εστίασε σε μια προσπάθεια...

Λάρισα: Δύο αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε τροχαίο (φωτό)

Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 11:00 μ.μ., στη...

Λαμία: Μπουρίνι έριξε δέντρα, «ποτάμια» οι δρόμοι – Σε λίγα λεπτά έπεσαν 15 τόνοι νερού ανά στρέμμα

Ισχυρή βροχόπτωση που συνοδεύτηκε από δυνατούς ανέμους, σάρωσε το...

Η “μάχη” των play-out ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Βόλου, που έφυγε με τους τρεις “χρυσούς” βαθμούς από την Τρίπολη, σε μία έδρα που δεν είχε νικήσει ποτέ στο παρελθόν!

Ήρθε λοιπόν αυτή η πρώτη νίκη μέσα στο σπίτι του Αστέρα, μάλλον στην πιο κατάλληλη στιγμή, τώρα που ο κάθε βαθμός που κερδίζεται μπορεί να σταθεί ικανός να χαρίσει την κατηγορία και το αντίθετο βέβαια, κάθε βαθμός που χάνεται.

Και στον Βόλο είναι αποφασισμένοι να μην χάσουν τζάμπα βαθμούς…

Το τρίποντο στην Τρίπολη είναι λογικό να γέμισε με αυτοπεποίθηση την Βολιώτικη ομάδα, βαθμολογικά “έπιασε” την super ευνοημένη Κηφισιά στους 22 πόντους, την στιγμή που δεν ξέφυγε και ο Παναιτωλικός που νίκησε τον Πανσερραϊκό όμως είναι μόλις ένα πόντο μακριά από Βόλο (και  Κηφισιά…).

Το να γράψουμε βέβαια πως στην υπόθεση της παραμονής κυριολεκτικά έβαλε το… χέρι της η “δικαιοσύνη” είναι κάτι το αυτονόητο, γιατί η βαθμολογία θα ήταν εντελώς διαφορετική αυτή την στιγμή, με τον Βόλο να ήταν στο +1 δηλαδή 23 και την Κηφισιά στο -2, δηλαδή 20!!!

Κάντε τους υπολογισμούς και θα δείτε την διαφορά.

Όμως ο Βόλος κόντρα στην καταφανέστατη αλλοίωση της βαθμολογίας με την άδικη τιμωρία που του επέβαλαν, μπορεί να τα καταφέρει σε πείσμα των κέντρων αποφάσεων που είναι εναντίον του. Ξεκάθαρα…

Μετά το παλικαρίσιο διπλό στην Τρίπολη, έρχεται η διακοπή (Εθνική ομάδα) που θα δώσει την ευκαιρία στον Χρήστο Κόντη να δουλέψει και να μάθει ακόμα καλύτερα την ομάδα του, ενώ είναι σημαντικό πως αυτή η διακοπή βρίσκει την ομάδα του Βόλου στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη στην Τρίπολη, η οποία έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους: Πως ο Βόλος παρά την ταλαιπωρία που έχει υποστεί, ακόμα και από τον ίδιο του τον οργανισμό, είναι “ζωντανός” και το παλεύει με πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει!  

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ