23.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ερμηνεύει το τραγούδι «I’m Just Ken» από την Barbie στα Όσκαρ – με 65 Kens

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο μενού της Νέας Υόρκης ελληνοτουρκικά, Κυπριακό και Μέση Ανατολή

Στη Νέα Υόρκη στρέφεται το παγκόσμιο διπλωματικό ενδιαφέρον, με...

Χαρακόπουλος με Πάπα Φραγκίσκο: Συνεργασία όλων των χριστιανών έναντι των μεγάλων προκλήσεων

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που, μετά τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο...

Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

Πλησιάζει ο καιρός για την αλλαγή ώρας οπότε και...

Λάρισα: Γνωρίστε το χωριό Σκήτη Αγιάς με την εντυπωσιακή λίμνη

Η περιοχή της Αγιάς, μια γη πλούσια και πολυπρόσωπη,...

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ερμήνευσε ζωντανά στη σκηνή των 96ων βραβείων Όσκαρ, που διεξάγονται αυτή την ώρα στο Λος Άντζελες, το τραγούδι «I’m Just Ken», την επιτυχία από την ταινία Barbie.

Υποψήφιος για το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού, ο Γκόσλινγκ τραγούδησε το I’m Just Ken με πολύ κέφι, μαζί με άλλους 65 «Κεν», τον κιθαρίστα των Guns N’ Roses Slash και τον μουσικό Mark Ronson, σε ένα μουσικό στιγμιότυπο που παρακολουθήθηκε έντονα από τους διοργανωτές του σόου των Όσκαρ.

Οι αντιδράσεις στο Dolby Theatre ήταν πανηγυρικές, με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ να είναι μεταξύ εκείνων που χειροκρότησαν όρθιοι τον Γκόσλινγκ

Η πολυαναμενόμενη παράσταση ξεκίνησε με τον Γκόσλινγκ να κάνει καντάδα στη Μάργκοτ Ρόμπι, προτού ανέβει στη φωτεινή ροζ σκηνή για να τραγουδήσει και να χορέψει με τους συναδέλφους του Kens, μεταξύ των οποίων ήταν οι συμπρωταγωνιστές του Simu Liu, Kingsley Ben-Adir και Ncuti Gatwa.

Κέρδισε καρδιές, έχασε το Όσκαρ

Στη συνέχεια, ο 43χρονος ηθοποιός επέστρεψε στο πλήθος για να πάρει τη σκηνοθέτιδα της Barbie, Γκρέτα Γκέργουιγκ και τις συμπρωταγωνίστριες Ρόμπι και Αμέρικα Φερέρα να τραγουδήσουν μαζί του, ενώ σταμάτησε κοντά στην πρώην συμπρωταγωνίστριά του στο La La Land Έμα Στόουν για να τραγουδήσει τους στίχους.

Οι αντιδράσεις στο Dolby Theatre ήταν πανηγυρικές, με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ να είναι μεταξύ εκείνων που χειροκρότησαν όρθιοι τον Γκόσλινγκ.

Ωστόσο, ενώ ο Γκόσλινγκ κέρδισε τις καρδιές όσων βρέθηκαν στην αίθουσα, δεν κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού, χάνοντας λίγο μετά την ερμηνεία του από την τραγουδίστρια Billie Eilish και τον αδελφό της Finneas, οι οποίοι κέρδισαν για το τραγούδι της Barbie What Was I Made For?

*Με πληροφορίες από: Guardian | Φωτογραφίες: Reuters



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ