20.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Κόντρα στην ΑΕΛ η Νίκη στο Πανθεσσαλικό

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ζωντανό” το παιχνίδι (14:45) από το Action 24

Ντέρμπι γοήτρου αλλά και βαθμολογικό – κυρίως για τους φιλοξενούμενους – το σημερινό ανάμεσα στη Νίκη και την ΑΕΛ, στις 14:45 στο Πανθεσσαλικό…

Οι κυανόλευκοι θέλουν να κάνουν μια μεγάλη νίκη φέτος στο πρωτάθλημα, από την στιγμή που δεν τα έχουν καταφέρει κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας!

Οι βυσσινοί καίγονται για το τρίποντο, στην προσπάθεια που κάνουν να μείνουν κοντά στον Λεβαδειακό.

Ο Ελευθερόπουλος θα στερηθεί πάλι τον μόνο αξιόπιστο επιθετικό που διαθέτει, τον Τζιώρα, όμως θα έχει Μιράντα που μόνος του είναι σε θέση να αλλάξει την εικόνα ενός παιχνιδιού και κακά τα ψέματα, η ΑΕΛ δεν έχει δείξει κάτι το τρομερό ως ομάδα…

Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Κουτσιμπάνας, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Μπαχανάκ, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Κυριακίδης, Πέττας, Μιράντα, Κρητικός, Πολίτης, Βουκελάτος, Μπαλλάς και Μακατσάρια, είναι στην διάθεση του κυανόλευκου τεχνικού.

Η ΠΑΕ της Νίκης εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία υπενθυμίζει την απαγόρευση μετακίνησης των φιλοξενούμενων οπαδών, κάτι που βέβαια ίσχυε και πέρσι, με τα γνωστά αποτελέσματα και τις “ομορφιές” που είδε όλη η Ελλάδα στο στάδιο της πόλης μας…

Ελπίδα όλων να μην τις δούμε πάλι και σήμερα, πάντως στη Νίκη φαίνεται πως φοβούνται τυχόν παρουσία Λαρισαίων οπαδών!

Η Ανακοίνωση

Τονίζουμε αυτό που είναι ήδη γνωστό: Ότι έχει απαγορευθεί η μεμονωμένη ή οργανωμένη μετακίνηση φίλων της ΑΕΛ για το σημερινό μεταξύ μας ματς στο Πανθεσσαλικό.

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του του Βορείου Ομίλου της Superleague 2, την Δευτέρα 4 Μαρτίου, στις 15:00.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΓΩΝΑ
Εχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τις 13.00 ως και την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες της Σκεπαστής Κερκίδας του Σταδίου και ΜΟΝΟ από τη δεύτερη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική υπόδειξη των υπαλλήλων της ομάδας.
Σημειώνεται πως οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2023-2024 ή το αποδεικτικό αγοράς του διαρκείας μαζί με την αστυνομική ταυτότητα του κατόχου. Τονίζεται, δε, πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια.
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.
spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ