23.4 C
Volos
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ήττα στις… καθυστερήσεις για τη Νίκη από την ΑΕΛ (1-2)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέξας: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου – Δείτε βίντεο με την τεράστια φλόγα

Πανικός προκλήθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα)...

Θετική η  Hellenic Train για τα χειμερινά δρομολόγια του “Μουτζούρη”

  Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellenic...

Η Ολιγωρία του Γκαραβέλη στο 94΄χάρησε τη νίκη στους βυσσινί!!!

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η Νίκη από την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό, σε ένα παιχνίδι που καμία ομάδα δεν ήταν ανώτερη από την άλλη και όλα έδειχναν πως θα τελείωνε ισόπαλο.

Κακό το θέαμα στο πρώτο μέρος, όλα άλλαξαν στο δεύτερο με την ΑΕΛ να μπαίνει φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο ανοίγοντας το σκορ και βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους…

Στο 48΄λοιπόν ο Φατάι με προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Λάρισας, που ήθελε μόνο νίκη έτσι ώστε να μην απομακρυνθεί κι άλλο από τον Λεβαδειακό.

Η Νίκη παίζοντας μπροστά στο κοινό της, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει και αντέδρασε, παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο και αναπτύσσοντας επιθετική πρωτοβουλία, ισοφάρισε στο 63΄με τον Ραφαήλ Πέττα, που με κοντινό “ψαλιδάκι” έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Όλα έδειχναν την ισοπαλία, όμως στο 94΄ο Γκαραβέλης ολιγώρησε, δεν μπλόκαρε την μπάλα και ο Νίνο με προβολή εκμεταλλεύτηκε αυτό το λάθος και χάρισε ένα ανέλπιστο – όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι – τρίποντο στους φιλοξενούμενους, που έφυγαν νικητές από το γειτονικό ντέρμπι και άφησαν ακόμα πιο πίσω τη Νίκη, η οποία γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα στην έδρα της, σε… Θεσσαλικό ντέρμπι, αφού είχε προηγηθεί κι αυτή από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γκαραβέλης, Κάσσος (51’ λ.τρ. Τοπαλίδης), Στίκας, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (46’ Λίταινας), Πολίτης (62’ Κρητικός), Μιράντα, Πέττας (85’ Μακατσάρια)

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Αντράντα (77’ Θωμαΐδης), Πλέγας, Στίνα (66’ Κ. Παπαγεωργίου), Πεντρόσο (66’ Κοσονού), Μαυριάς (77’ Νίνο), Στίνα, Φατάι (88’ Κότσιτς)

Διαιτητής: Ανδρέας Βλάχος (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθηνών), Αραβίδης (Αθηνών)

4οςΠαπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: 12’ Κυριακίδης, 32’ Πεντρόσο, 51’ Αντράντα, 63’ Πέττας, 76’ Πλέγας, 80’ Μαϊδανός

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ