23.4 C
Volos
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ήττα εκτός προγράμματος

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέξας: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου – Δείτε βίντεο με την τεράστια φλόγα

Πανικός προκλήθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα)...

Θετική η  Hellenic Train για τα χειμερινά δρομολόγια του “Μουτζούρη”

  Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellenic...

Η Νίκη έχασε με 1-2 στη Νεάπολη από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ήττα πραγματικά εκτός προγράμματος αυτή από την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Νεάπολη για την ομάδα της Νίκης, που δεν κατάφερε να πλησιάσει κι άλλο τους δύο πρωτοπόρους του ομίλου της (Λεβαδειακό και ΑΕΛ).

Για τους φιλοξενούμενους η νίκη αυτή ήταν χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία…

Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι αυτή η Αναγέννηση με την μέτρια έως κακή πορεία που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα, μετρά δύο νίκες σε βάρος των κυανόλευκων!

Στο 7′ λεπτό ο Κονίλιο άνοιξε το σκορ για τους κίτρινους της Καρδίτσας, που τελείωσαν το α’ μέρος όπως ακριβώς το ξεκίνησαν, με γκολ δηλαδή!

Στις καθηστερήσεις λοιπόν του πρώτου ημιχρόνου και με την ομάδα της Νίκης να μην έχει βρει αντίδραση στο γκολ που δέχθηκε, ο Βερνάρδος πέτυχε το 0-2 και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι.

Απλά η Νίκη βρήκε ένα γκολ με τον Πέττα στο 86′ αλλά μέχρι εκεί… Να τονίσουμε πως από το 74′ η Αναγέννηση έπαιζε με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Σκόνδρα με απ’  ευθείας κόκκινη κάρτα!

Η απουσία του Χρήστου Τζιώρα από την 11αδα, μάλλον στοίχησε στους κυανόλευκους που γνώρισαν ήττα σοκ σήμερα στην έδρα τους.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Γαβριηλίδης (46′ Τοπαλίδης – 79′ Πέττας), Μπαχανάκ (59′ Αναστασίου), Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Λίταινας (46′ Παναγιωτίδης), Κρητικός (59′ Μακατσάρια), Μιράντα, Πολίτης, Κάσσος

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας, Ντουμάνης (61′ Παπαδάκος), Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κορέλας (61′ Κοκκίνης), Σαλαμούρας, Βερνάρδος (90′ Στασινόπουλος), Μπούζας (72′ Κέρθι), Κονίλιο (90′ Ζάγκος)

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ