17.8 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δύσκολη αποστολή για τους κυανέρυθρους

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Άρη (19:30, Novasports Prime) στην Θεσσαλονίκη

 

Τρομερά δύσκολο έργο έχει απόψε το βράδυ (19:30, Novasports Prime) ο Βόλος, που αγωνίζεται στο Βικελίδης κόντρα στον Άρη με στόχο την έκπληξη.

Με νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Χρήστο Κόντη, οι κυανέρυθροι της πόλης μας, θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι από το αποψινό ματς, που θα τους βοηθήσει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά για την δύσκολη συνέχεια.

Ο Άρης που βλέπει τίτλο (Κύπελλο) μετά από χρόνια, προέρχεται από έξι αγώνες εκτός έδρας, τέσσερις για την Stoiximan Super League και δύο για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, στα οποία μέτρησε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Η αλήθεια είναι πως στον Άρη έχουν βάλει σε δεύτερο πλάνο το πρωτάθλημα, καθώς όλοι είναι προσηλωμένοι στην κατάκτηση του Κυπέλλου και έχουν κυκλώσει την 6η Μαρτίου, όταν και θα διεξαχθεί η ρεβάνς του υπέρ τους 1-0 επί του Παναιτωλικού στα ημιτελικά του θεσμού.

Στο πρωτάθλημα, οι «κίτρινοι» είναι 5οι και στο +8 από την 7η θέση, συνεπώς η παρουσία στα play-off είναι ουσιαστικά εξασφαλισμένη  και θα μπορεί να κλειδώσει σήμερα, αν νικήσει την Βολιώτικη ομάδα…

Από την άλλη, ο Βόλος βρίσκεται σε εντελώς διαφορετικό φεγγάρι για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία του, με τον Χρήστο Κόντη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο μετά την απομάκρυνση του Άνχελ Λόπεθ.

Δωδέκατη και μόλις στο +1 από τους ουραγούς η ομάδα της πόλης μας, που δεν έχει νίκη στα δέκα (!!!) τελευταία ματς και πάει Θεσσαλονίκη με το… μαχαίρι στα δόντια.

Σημειώνεται πως την δεδομένη χρονική στιγμή, ο Άρης μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες ενάντια στους Βολιώτες, με γκολ 12-2 στο διάστημα αυτό!

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Μάντζιος πορεύεται δίχως τους Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ντουκουρέ, Πάρδο και Ρουπ, ενώ από την άλλη ο Κόντης δεν έχει διαθέσιμους τους Μύγα, Κόστιτς, Ράτσιτς, Ποπέσκου και Σιαμπάνη.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Άρης (Ά. Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Νταρίντα, Βερστράτε, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Σαβέριο

Βόλος (Χρ. Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Ασενούν, Γκαρσία, Κόμπα

Διαιτητής: Γκάμαρης
Βοηθοί: Παπαδάκης, Μηνούδης
4ος: Πολυχρόνης
VAR: Βεργέτης, Στεφανής

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ