20.9 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε κινητοποιήσεις και οι συνταξιούχοι – Διαμαρτύρονται για να διεκδικήσουν λύσεις στα προβλήματα στον χώρο της Υγείας –Πρόνοιας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το φαγητό του λαού περνά σε… άλλη διάσταση και η ακρίβεια καταβροχθίζει τα εισοδήματα

Με τρόμο παρακολουθούν οι πολίτες την ακρίβεια να «βρυχάται»...

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η Ζωή Πατέτσου

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών η Ζωή Πατέτσου. Η...

Ποιότητα ζωής: Η βαθμολογία των Ελλήνων για τις δημόσιες συγκοινωνίες

Οι δημόσιες συγκοινωνίες έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική ικανοποίηση...

Στη συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Βόλου την Πέμπτη στις 11 το πρωί στο Νοσοκομείο του Βόλου, καλού όλες οι συνταξιουχικές οργανώσεις για να διεκδικήσουν λύσεις στα προβλήματα στον χώρο της Υγείας –Πρόνοιας.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Μαγνησίας  σε ανακοίνωσή του:

«Μετά από ότι έχουν υποστεί οι συνταξιούχου όλα τα τελευταία χρόνια περικοπές στις συντάξεις ,δώρα, ΕΚΑΣ, χηρείας, ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα ηλεκτρικό ρεύμα, αέριο, ένα ακόμα έγκλημα έρχεται να προστεθεί από την κυβέρνηση στην υγεία.

Διαλύει ότι απέμεινε από την δημόσια δωρεάν υγεία, εφαρμόζει χειρουργεία επι πληρωμή, αυξάνει την συμμετοχή στα φάρμακα, υποστελεχώνει τα δημόσια νοσοκομεία.

Είμαστε ξανά στον δρόμο του αγώνα. Διεκδικούμε όλα μας τα αιτήματα, ό,τι με τη βία οι κυβερνήσεις μάς έχουν αφαιρέσει, ό,τι με την δουλειά μας πληρώσαμε και δεν το χρωστάμε σε κανέναν.

Απαιτούμε τώρα να παρθούν μέτρα για την δημόσια υγεία-πρόνοια. Μέτρα ενάντια στην ακρίβεια.

Δίνουμε αγωνιστική συνέχεια στη μεγάλη συγκέντρωση στις 22 ΦΛΕΒΑΡΗ μαζί με όλες τις συνταξιουχικές οργανώσεις της Μαγνησίας στο Νοσοκομείο του Βόλου στις 11:00 π.μ. για να δώσουμε μια περήφανη μαζική αγωνιστική απάντηση στους κυβερνώντες, απαιτώντας λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που έχουν τσακίσει τη ζωή μας.

Διεκδικούμε άμεσες λύσεις στα προβλήματα της υγείας-πρόνοιας που η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο και απειλούν την ζωή μας από ένα σύστημα υγείας που σταθερά παραχωρείται και παραδίδεται στα νύχια των επιχειρηματικών ομίλων και γίνεται όλο και πιο ακριβό εμπόρευμα την στιγμή που πέρα των άλλων η ακρίβεια τσακίζει κόκκαλα».

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ