21.2 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Λίλιαν Φωκά: Ο Γιώργος Λαμπάτος ονειρεύεται τη στιγμή που θα συναντήσει τον Μάρκο Σεφερλή

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Απευθύνθηκα στον Σπύρο Μπιμπίλα, αλλά δεν είχαμε καμία ενημέρωση», λέει η Λίλιαν Φωκά.

Η Λίλιαν Φωκά έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα. Η ηθοποιός μίλησε για την οικονομική ανέχεια του Γιώργου Λαμπάτου, αλλά και την κατάστασή του, μετά το τηλεφώνημα του Μάρκου Σεφερλή.

Συνδέονται οι καταστάσεις του Λαμπάτου με του Φωκά…

Συνδέονται και δεν ξέρουμε πόσοι ακόμα ηθοποιοί υπάρχουν σε τέτοιες καταστάσεις πίσω από τις κλειστές πόρτες, που αργοπεθαίνουν!

Πώς έμαθες εσύ για την οικονομική ανέχεια του Λαμπάτου;

Τα Χριστούγεννα πήρα την κόρη μου Κωνσταντίνα και είπαμε του Γιώργου ότι θα τον επισκεφθούμε. Και πήγαμε. Μπαίνοντας στο σπίτι κατάλαβα την κατάστασή του. Η Κωνσταντίνα βγαίνοντας από το σπίτι του μου είπε: «Μαμά, αν συνεχιστεί αυτή η κατάστασή του, δεν θα τον προλάβουμε». Και αμέσως απευθύνθηκα στον Σπύρο Μπιμπίλα. Ηταν ο πρώτος που μου «έσκασε» στο μυαλό, γιατί έκαναν και πολλή παρέα.

Του είπα: «Σπύρο, σου εξομολογούμαι αυτό, αλλά ο ίδιος δεν θέλει να μαθευτεί τίποτα». Επειτα από αυτό δεν είχαμε καμιά ενημέρωση. Παίρνω τηλέφωνο τον Μπιμπίλα και του το ξαναλέω, γιατί είδα ότι καθυστερούσε. Υστερα από όλα αυτά πήρα εσένα και την «Espresso» και έγινε ό,τι έγινε!

Τώρα πώς είναι τα πράγματα;

Ονειρεύεται τη στιγμή που θα συναντήσει τον Μάρκο Σεφερλή. Ηταν πολύ δυνατή η στιγμή που του τηλεφώνησε. Τα πάντα άλλαξαν για εκείνον μέσα σε λίγα λεπτά.

Εγώ ήμουν σίγουρη για αυτό που έγινε στο τέλος με τον Μάρκο. Πίστευα πολύ στην ανθρωπιά και την ψυχή του Μάρκου. Πίστεψα πολύ στην ειλικρινή συγγνώμη του Γιώργου.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ